Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
16 octombrie 2019
Recomandări
Spectacolul de balet ,,Prințesa florilor” revine pe scena Operei Comice pentru Copii
(Teatru)
Primaria Municipiului Bucuresti, prin Opera Comica pentru Copii (OCC), readuce in atentia publicului bucurestean spectacolul de balet ”Printesa florilor”, realizat de Jaqueline Bratu, dupa celebra poveste ”Degetica” a lui Hans Christian Andersen. Cei mici, impreuna cu familiile lor, sunt asteptati la sediul OCC din Calea Giulesti 16, unde vor avea ocazia sa revada, pe scena Salii Mari, una din productiile de mare succes al stagiunii 2017-2018.
Sambata, 11 mai, de la ora 17:00 si duminica, 12 mai, de la ora 11:00, copiii sunt invitati la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii sa descopere regatul fermecat unde locuiesc o multime de flori si o printesa nespus de frumoasa. Povestea fetei, care isi doreste sa cunoasca si lumea din afara tinutului sau, este prezentata spectatorilor intr-un mod original, prin intermediul pasilor de dans. Biletele pot fi achizitionate din reteaua www.bilete.ro.

3 saptamani de distractie cu 60 de spectacole programate in Festivalul Opera Copiilor
intre 25 mai si 15 iunie, Opera Comica pentru Copii sarbatoreste copilaria printr-un amplu festival dedicat celor mici: Festivalul Opera Copiilor (FOC). Cea de-a V-a editie FOC se anunta si mai surprinzatoare si mai plina de distractie pentru copii, in special datorita faptului ca, anul acesta, cei mici vor avea ocazia sa se bucure de toate activitatile pregatite pentru ei timp de 4 weekenduri consecutive! Alaturi de familiile lor, cei mici sunt asteptati la sediul OCC din Calea Giulesti nr. 16 pentru a descoperi multimea de spatii noi si jocuri pregatite special pentru ei, pentru a se bucura de activitatile in aer liber din curtea OCC si din zona Aventura Parc, dar si pentru a viziona spectacolele preferate alese dintre cele 60 de reprezentatii, care se vor desfasura in cele trei sali si in curtea institutiei.

Cele mai frumoase povesti pentru cei mici renasc pe scena Operei Comice pentru Copii

Sambata, 11 mai, si duminica, 12 mai, de la orele 11:00 si 13:30, una din cele mai frumoase povesti scrisa de Ion Creanga este spusa celor mici prin intermediul dansului. Spectacolul de balet ”Fata babei si fata mosului”, realizat de coregraful Mihai Babuska, este a patra adaptare a unui text de Creanga, primita, ca de fiecare data, cu entuziasm de publicul OCC, dupa spectacolele de teatru „Punguta cu doi bani” (51 reprezentatii, 5.000 spectatori de la premiera din 2016), „Ivan Turbinca” (48 reprezentatii cu 4.500 spectatori) si „Harap Alb” (45 reprezentatii cu 4.200 spectatori). Fata cinstita a mosului, fata cea rea a babei, mosul si baba, alaturi de alte personaje fantastice care intregesc povestea, urca pe scena Salii UnderGrant, intr-o miniatura coregrafica dedicata tuturor iubitorilor Operei Comice pentru Copii.

Tot pe 11 si 12 mai, la ora 12:00, Salonul Mozart este locul de intalnire cu ”Directorul de Teatru”. Spectacolul de opera regizat de maestrul Cristian Mihailescu si inspirat din opera cu acelasi nume a compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart prezinta povestea hazlie a doua cantarete de opera care isi disputa suprematia in timpul unei auditii pentru teatrul de opera din Salzburg. Pentru a-i captiva pe cei mici, maestrul Cristian Mihailescu a introdus, in actiunea spectacolului o serie de personaje deja cunoscute si iubite de cei mici, intalnite in alte opere celebre ale lui Mozart, precum Susanna si Marcellina din „Nunta lui Figaro”, pe Monostatos, Papageno si Papagena din „Flautul Fermecat”, dar si pe Pedrillo din „Rapirea din Serai”. Biletele pot fi achizitionate de pe www.bilete.ro.

Abonamentele pentru stagiunea 2019-2020 s-au pus in vanzare

Din respect pentru spetctatorii si artistii nostri, stagiunea viitoare este anuntata integral, iar cei care doresc sa isi asigure locuri din timp la spectacole isi pot achizitiona de pe acum abonamente disponibile pe www.bilete.ro.  Abonamentele Clasic OCC au preturi intre 200 si 500 de lei si asigura  locuri la 10 reprezentatii de weekend in Sala Mare a institutiei, cu exceptia premierelor si avanpremierelor. Abonamentele dedicate spectacolelor din salile mici ale OCC, Sala UnderGrant si Sala Mozart, sunt disponibile la pretul de 200 de lei si asigura locuri la 10 reprezentatii de weekend desfasurate in aceste sali, cu exceptia avanpremierelor si premierelor. in functie de varianta aleasa, abonamentele cuprind seturi cadou si obiecte promotionale OCC. Mai multe detalii pe www.operacomica.ro.

Abonamente stagiunea 2019-2020

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. In anul 2018, Opera Comica pentru Copii a pus in scena 741 de spectacole pentru care s-au vandut 135.000 de bilete. 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate