Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 februarie 2023
Recomandări
Premiere inedite și reprezentații suplimentare în luna septembrie la Opera Comică pentru Copii
(Arte vizuale)
Datorita numarului mare de solicitari, premiera lunii septembrie a ajuns la 16 reprezentatii. Musicalul „Erus si Valea Generozitatii” este inspirat din cartea cu acelasi titlu a autorului de succes Alec Blenche.
Pe langa atmosfera vesela si plina de culoare, spectacolul promite si o lectie importanta despre oameni, bogatiile naturii si ce putem face pentru a le salva. Ultimele bilete sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

„Imi doream de foarte mult timp sa fac un spectacol care sa vorbeasca despre Pamant, despre paduri, despre animalele pe cale de disparitie, despre ocean, despre toate lucrurile acestea care ne inconjoara si care sunt atat de fragile. Vrem sa transmitem faptul ca prin generozitate se pot pastra lucrurile acestea, poti pastra Pamantul asa cum este”
Ana Craciun Lambru, scenariul, versurile, regia si miscarea scenica.

erus-si-valea-generozitatii

6 maini si un pian, o premiera inedita in Salonul Mozart

La finalul lunii septembrie, publicul de toate varstele are ocazia sa descopere un concert de pian intr-o formula unica. Pianistele Ioana Valentina Cojuharov, Marta Claudia Baceanu Tudor si Madalina Chiriac formeaza „Trio Equilibrium” si promit o experienta muzicala de neratat, in Salonul Mozart al Operei Comice pentru Copii. Premiera are loc pe 28 si 29 septembrie, iar biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

TrioEquilibrium

Festivalul Enescu pentru Copii continua la Opera Comica pentru Copii

Pana pe 22 septembrie, weekendurile ii sunt dedicate marelui muzician roman, George Enescu. Programul „Enescu pentru Copii” este asociat Festivalului International George Enescu 2019 si se desfasoara in oglinda cu marile concerte din Festivalul International. Pe parcursul lunii septembrie, Orchestra Operei Comice pentru Copii ii asteapta pe micii si marii spectatori cu „Enescu si muzica franceza” (7, 8 septembrie), „Poemul simfonic pe intelesul copiilor” (14, 15 septembrie) si „Clasic si romantic” (21, 22 septembrie). Intregul program muzical este selectat de dirijorii Alexandru Ilie si Gheorghe Iliuta cu scopul de a-i atrage pe micii spectatori spre marea muzica.

FestivalulEnescuptCopii

Petrecere de ziua de nastere la Opera Comica pentru Copii
 
Copiii isi pot petrece ziua de nastere in trei variante la Opera Comica pentru Copii. Parintii si copiii sarbatoriti pot alege intre Petrecere cu Spectacol si Tur in spatele cortinei, cu Escape Room sau la Aventura Parc. Toate cele trei variante includ un spatiu de petrecere dedicat si cadouri speciale pentru participanti. Timpul de calitate si distractia sunt oferite de Opera Comica pentru Copii, iar sarbatoritii aduc sucul si dulciurile pentru invitati. Detalii si rezervari, pe site-ul institutiei (www.operacomica.ro).

Party OCC Aventura Parc

Party OCC Escape Room

Party OCC Spectacol ?i Tur

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate