Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scena Festivalului Vinului Moldovei
(Viață)
Pe 14 si 15 septembrie, artisti renumiti din Republica Moldova si Romania vor urca pe scena de la Lagoo- Snagov, acolo unde vinul, muzica si cultura moldoveneasca se reintalnesc la cea de-a doua editie a Festivalului Vinului Moldovei. Irina Rimes, The Motans, Robin and the Backstabbers, Alex Calancea & Lupii, Timpuri Noi, Mihail, FiRMA si Dara vor sustine recitaluri in cadrul evenimentului organizat de Oficiul National al Viei si Vinului (ONVV).
Reteta succesului primei editii desfasurate in 2018 la Lagoo Snagov a pornit de la vinurile moldovenesti de o calitate exceptionala, iar in cadrul acestei editii si-au anuntat prezenta un numar chiar mai mare de producatori. Astfel, vizitatorii se vor bucura de peste 150 de sortimente de vin de la peste 30 de crame de renume precum Asconi, Agrici, Atu Winery, Bardar, Barza Alba, Basavin, Bostavan, Castel Mimi, Chateau Vartely, Cricova, Carlevana Winery, Doina Vin, Fautor, Gitana Winery, Imperial Vin, Kazayak Vin, Maurt, Milestii Mici, Asociatia Micilor Producatori, Carpe Diem, Purcari, Radacini Wines, Salcuta, Suvorov Vin, Timbrus, Vinaria Hincesti, Vinuri de Comrat, Vinaria din Vale, Vinia Traian, Vinaria Ialoveni, Vinaria Dac, Tomai Vinex.

Creat pentru a fi savurat” este mesajul prin care organizatorii invita publicul din Romania sa descopere vinul Moldovei, vizitatorii avand ocazia sa deguste vinuri de colectie, vinuri deja consacrate, dar si produse care inca nu se gasesc pe piata din Romania.

Biletul costa 40 de lei si ofera acces la cele doua zile de festival desfasurate la Lagoo-Snagov, in 14 si 15 septembrie. Costul biletului include, de asemenea, transportul gratuit pe ruta Bucuresti – Lagoo-Snagov, 10 degustari gratuite de la oricare dintre cele 30 de crame si participarea la cele 8 concerte ale artistilor invitati - trupe renumite din Republica Moldova si Romania. Creditele de degustare pot fi oricand reincarcate pe bratara de acces cu 30 de lei pentru alte 10 degustari sau 20 de lei pentru 5 degustari. Autobuzele Vinului Moldovei vor pleca in 14 si 15 septembrie, incepand cu ora 11:30, din 20 in 20 de minute, de pe Bulevardul Ion Mihalache nr. 4, din statia STB Muzeul taranului Roman. Linia speciala va functiona pana la orele 23:00, in ambele zile ale festivalului.

Gazda evenimentului va fi Cosmin Tudoran, binecunoscut blogger de vin, somelier, degustator autorizat si fost solist al trupei Cassa Loco. ”Profu de vin“ – asa cum este cunoscut Cosmin in randul comunitatii de iubitori ai vinului, va prezenta in cele doua zile de festival cramele invitate, alaturi de specialisti ai Oficiului National al Viei si Vinului din Republica Moldova.

Programul Festivalului Vinului Moldovei:

SAMBATA, 14 SEPTEMBRIE

12:00 – 17:30 – Prezentare crame, Wine Talks, Live cooking
17:30 – 18:15 – Concert MIHAIL
18:30 – 19:15 – Concert TIMPURI NOI
19:30 – 20:15 – Concert FiRMA
20:30 – 21:15 – Concert IRINA RIMES

DUMINICA, 15 SEPTEMBRIE:

12:00 – 17:30 – Prezentare crame, Wine Talks, Live cooking
17:30 – 18:15 – Concert DARA
18:30 – 19:15 – Concert ROBIN AND THE BACKSTABBERS
19:30 – 20:15 – Concert ALEX CALANCEA & LUPII
20:30 – 21:15 – Concert THE MOTANS
 
Detalii si bilete pe www.vinulmoldoveifest.ro.

VIZUAL FVM 2019

---------------------------------------------------------------------------------
Vinul Moldovei. O legenda vie este brandul de tara care reuneste toti producatorii de vinuri din Republica Moldova si este marca inregistrata sustinuta de Oficiul National al Viei si Vinului. Acesta a reorientat complet industria viticola din aceasta tara catre calitate si excelenta, de aceea Vinul Moldovei este un vin al schimbarii si al transformarilor, dar si o promisiune si un angajament fata de consumatori.
Un eveniment Vinul Moldovei – O legenda vie
Recomandat de: Europa FM


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate