Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Opera Comică pentru Copii deschide stagiunea 2019 – 2020 cu șase premiere în luna septembrie!
(Arte vizuale)
Reprezentatii suplimentare la cererea publicului in cadrul Festivalului Enescu pentru Copii. Patru premiere cu 12 reprezentatii compun programul Festivalului Enescu pentru Copii – program asociat Festivalului International George Enescu 2019.
Festivalul Enescu pentru Copii este conceput si pus in scena de echipa Operei Comice pentru Copii. Spectacolele au loc in matineu, in zilele de 31 august si 1 septembrie, 7 si 8 septembrie, 14 si 15 septembrie, 21 si 22 septembrie 2019, la Opera Comica pentru Copii (din Calea Giulesti, 16), in Salonul Mozart. Programul detaliat poate fi consultat pe site-ul institutiei (operacomica.ro), iar biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

„Am pregatit spectacole dedicate celor mici cu lucrari atractive din programul Festivalului Enescu din fiecare final de saptamana. Cei din echipa Operei Comice pentru Copii sunt in repetitii si au pregatit o abordare cu povesti incluse, prin care vor gasi, sunt sigura, un drum mai direct catre mintea si sufletul tinerilor spectatori. Suntem incantati sa putem participa prin acest program in premiera la extinderea conexiunii dintre Festivalul Enescu si publicul tanar si la educarea bucuriei in receptarea muzicii clasice”,
a spus Felicia Filip, Director General al Operei Comice pentru Copii.

Festivalul Enescu 2019

Pian la sase maini la spectacolul inedit „Trio Equilibrium”, in Salonul Mozart

La finalul lunii septembrie are loc premiera „Trio Equilibrium”, un spectacol cu un repertoriu bogat, format din lucrari originale pentru pian la sase maini. Pianistele Ioana Valentina Cojuharov, Marta Claudia Baceanu Tudor si Madalina Chiriac canta la sase maini lucrari muzicale din toate genurile, intr-un concert de senzatie din septembrie in Salonul Mozart. Premiera are loc pe 28 si 29 septembrie, iar biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

TrioEquilibrium

Erus in Valea Generozitatii, una dintre cele mai asteptate premiere din programul Operei Comice pentru Copii

Dupa succesul de anul trecut cu „Erus si Valea Rabdarii”, calatoriile lui Erus continua cu un nou spectacol in Sala UnderGrand a Operei Comice pentru Copii. „Erus si Valea Generozitatii”, in regia Anei Craciun Lambru, infatiseaza o noua calatorie plina de peripetii si invataminte inventata de consilierul in nutritie, Alec Blenche. Premiera are loc pe 13 septembrie, iar biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

Erus

Copiii Von Trapp din „Sunetul Muzicii” sunt nerabdatori sa isi reintalnesca publicul

Pentru cei care nu au apucat sa-l vada inca sau pentru cei care isi doresc sa revada, celebrul musical „Sunetul Muzicii”, in regia si coregrafia lui Razvan Mazilu, revine cu cinci reprezentatii in septembrie, pe Scena Mare a Operei Comice pentru Copii. „Sunetul muzicii”, creat pe baza musicalului original de Richard Rodgers si Oscar Hammerstein, are programate cinci reprezentatii programate in zilele de 27, 28 si 29 septembrie, iar biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.

"Cand spectatorul intra in sala, trebuie sa uite tot, sa dea delete la tot ceea ce stie despre acest important reper artistic, asa cum e „Sunetul Muzicii”. Fiecare productie aduce ceva nou, fiecare spune aceeasi poveste dar intr-un limbaj nou, in haine noi, cu performante artistice unice, irepetabile. Nu e prima data cand lucrez cu copii in calitate de regizor, insa niciodata nu am avut parte de o distributie de copii atat de numeroasa. Marea surpriza a fost faptul ca sunt mult mai bucurosi cand lucreaza decat adultii. stiu mult mai bine ce au de facut si au capacitatea de a absorbi ca un burete tot ce li se ofera. Am avut si am niste revelatii extraordinare la repetitii, ma simt un norocos”,
a declarat Razvan Mazilu intr-un interviu realizat de Ioana Marinescu.

FotoSunetul-muzicii

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. in stagiunea 2018/2019 a pus in scena 827 de spectacole vizionate de peste 200.000 de spectatori.

Sunetul_Muzicii (2)

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate