Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Au mai rămas zece zile până la Excelsior TEEN-FEST! Spectacole de teatru și artă participativă pentru adolescenți
(Teatru)
Doar zece zile ii mai despart pe adolescenti de intalnirea cu TEEN-FEST, singurul festival de teatru profesionist care le este dedicat in exclusivitate. In perioada 29 septembrie - 6 octombrie 2019, ei vor putea urmari, sub genericul Cine sunt EU?,12 spectacole care vorbesc despre ei, povesti clasice transpuse in viziuni regizorale moderne sau creatii scenice inedite despre provocarile vietii de adolescent.
TEEN-FEST le propune adolescentilor si o altfel de intalnire cu lumea teatrului si a artelor conexe, oferindu-le ocazia de a fi nu doar spectatori, ci si creatorii si protagonistii unor povesti. Astfel, in programul acestei editii de festival, spectacolele prezentate in sectiunile principale, Reborn Classics si Teen Attitude, vor fi completate cu evenimentele prezentate in cadrul sectiunilor conexe (Maratonul Adolescentei Teens in the Spotlight, Atelierul de arta fotografica, #teatruinlicee, Ieri vs. Azi si #impreuna), evenimente cu un puternic rol formativ.

Conceput ca un spatiu al intersectiilor creative, Maratonul Adolescentei Teens in the Spotlight aduce in prim-plan spectacole de teatru tanar, concerte, proiectii foto si momente de improvizatie sustinute chiar de liceeni. La Atelierul de arta fotografica Cine sunt EU?, tinerii vor descoperi prin intermediul obiectivului, definitii subiective ale lui Eu reflectat in realitatea cotidiana. Tot despre cautarea unor posibile raspunsuri la intrebarea leitmotiv Cine sunt EU? este vorba si in expozitia lucrarilor realizate de elevii Liceului de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, lucrari expuse, pe intreaga durata a Festivalului, in foyerul Teatrului EXCELSIOR. Sectiunea #impreuna este dedicata tinerilor cu dizabilitati senzoriale si face parte dintr-o initiativa mai ampla a Teatrului Excelsior ce faciliteaza tinerilor cu deficiente senzoriale accesul la spectacolul de teatru prin folosirea unor mijloace tehnice auxiliare, dovedind astfel ca artele spectacolului pot fi un eficient vehicul al incluziunii sociale. Ca in fiecare an, TEEN-FEST iese din sala de spectacol si ajunge si in curtea scolii (#teatruinlicee) – anul acesta, sub forma unui performance realizat de un invitat surpriza, inspirat de tema noii editii.

Excelsior TEEN-FEST va aduce, asadar, in peisajul cultural bucurestean opt zile pline de spectacole, ateliere, concerte si invitati speciali care contureaza o noua editie ce sta anul acesta sub semnul explorarii propriei identitati.

Adolescentii @Teatrul EXCELSIOR_ TEEN-FEST 2018

Biletele se pot rezerva exclusiv prin e-mail (organizare@teatrul-excelsior.ro) sau telefonic (0728.972.672), iar achizitionarea acestora se realizeaza exclusiv in ziua spectacolului, de la casa de bilete a teatrului unde se desfasoara acesta, cu cel putin o jumatate de ora inainte de incepere.

Programul Festivalului este disponibil pe https://www.teatrul-excelsior.ro/programul-excelsior-teen-fest-2019/. Vestile despre TEEN-FEST circula repede pe website-ul Teatrului EXCELSIOR, http://www.teatrul-excelsior.ro/teen-fest/ si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Teatrul-Excelsior-Bucuresti.

Organizator: Primaria Capitalei prin Teatrul Excelsior

Parteneri: Teatrul de Comedie, Teatrul Mic, Teatrul National Bucuresti, Teatrul Nottara,
Centrul de Teatru Educational Replika, unteatru, Teatrul Toma Caragiu Ploiesti;
Colegiul National „Elena Cuza”, Liceul Bilingv „Miguel de Cervantes”, Scoala Centrala,
Scoala Europeana Bucuresti, Scoala de Arta Bucuresti, Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”

Sponsori: Aqua Carpatica, PanFood, Biscuitii Poieni, Domeniile Samburesti

Excelsior TEEN-FEST#5

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate