Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Impuls Fabric: s-a dat startul înscrierilor la atelierele de hip-hop, acrobație, mișcare și echilibru!
(Viață)
Evenimentul Impuls Fabric este unul participativ. Pe langa spectacole de acrobatie si dans cu artisti din Franta, Germania si Romania, si cele doua concerte de exceptie cu Manushan si Taraf de Caliu, Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii si Institutul Francez, impreuna cu partenerii lor, Centrul Cultural German si Scoala de circ,  invita locuitorii cartierului Fabric sa participe la ateliere de hip-hop sau de miscare si echilibru, mers pe sarma si jonglerii.
Atelierele sunt coordonate de compania franceza Un Loup pour l’Homme si de catre trupa germana Duo Sirena, desfasurandu-se atat în timpul saptamanii, cat si in weekend, pentru diferite categorii de public.

Cand se desfasoara atelierele?

Primele zile ale evenimentului sunt dedicate activitatilor cu persoane vulnerabile (varstnici, copii cu deficiente de vedere, tinerilor cu dizabilitati), dar si elevilor de la scolile din cartierul Fabric. Atelierele sunt coordonate de artistii companiei franceze Un Loup Pour L'homme si se desfasoara in colaborare cu: Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara, Liceul Teoretic „Iris”, Asociatia „CevaDeSpus” si Liceul Teoretic „William Shakespeare". Joi si vineri, 3-4 octombrie, 17.00-20.00, au loc ateliere dedicate profesionistilor din domeniile dansului, teatrului, circului si sportului. Participarea este gratuita, pe baza unei rezervari prealabile, pe site-ul evenimentului. 
Sambata si duminica, 5-6 octombrie, au loc ateliere pentru toate categoriile de public, la cortul amplasat în Parcul Regina Maria, dupa urmatorul program:

SAMBATA, 5 octombrie

11.00 - 12.00, Atelier de acrobatie, miscare si echilibru cu Un Loup pour l’Homme
Acces liber in limita locurilor disponibile.
13.00 - 14:00, Atelier de dans hip-hop cu Duo Sirena
Acces gratuit pe baza de înscriere prealabila, pe site-ul evenimentului.   

DUMINICA, 6 octombrie

12.30  - 13.30 in Parcul Regina Maria
Atelier de dans hip-hop cu Duo Sirena
Acces gratuit pe baza de inscriere prealabila, pe site-ul evenimentului.    

Atelier hip-hop Duo Sirena (c) Lorena Andres


Despre artistii invitati

Un Loup pour l’Homme (Franta) exploreaza prin acrobatiile lor o viziune a umanitatii conceputa din indivizi sociali, pe cat de diferiti, pe atat de dependenti unii de ceilalti. In centrul preocuparilor trupei, creata in 2005 de catre „porteur-ul” francez Alexandre Fray si de catre „voltigeur-ul” canadian Frédéric Arsenault, se afla echilibrul pe maini, care constituie un veritabil limbaj si un teren fertil de studiu al relatiilor umane.

Duo Sirena (Germania) este o trupa compusa din doua dansatoare de hip-hop, Lorena si Sihäm, care amesteca mai multe influente pentru a recrea un stil de dans unic. Stilul lor de dans este deopotriva puternic, emotional si magic, pentru artiste, dansul fiind o expresie a libertatii. Duo-ul reprezinta puterea feminina, drepturile egale si respectul. Participarea Duo Sirena la eveniment este posibila datorita parteneriatului cu Centrul Cultural German din Timisoara.

Atat un Loup pour l’Homme, cat si Duo Sirena, vor sustine spectacole pe parcursul zilelor de sambata si duminica. Programul complet al Impuls Fabric poate fi consultat pe site-ul http://bit.ly/ImpulsFabric si în evenimentul Facebook: https://www.facebook.com/events/427042454587659/.

Atelier Un loup pour l'homme © Le Maillon Strasbourg

Impuls Fabric este realizat de Asociatia Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii si Institutul Francez din Timisoara cu sprijinul Primariei Municipiului Timisoara si al Consiliului Local, prin intermediul programului cultural prioritar „Timisoara. Capitala Europeana a Culturii 2021”, parte a Programului Cultural TM2021 din anul 2019.

Parteneri: Scoala de Circ din Timisoara, Centrul Cultural German, Asociatia Apeca, Consiliul de cartier Fabric.
Sponsori: Akwel, Helpline, Elba.

Asociatia Timisoara 2021 - Capitala Europeana a Culturii

Impuls Fabric Program


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate