Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 februarie 2023
Recomandări
Liceenii merg din nou la teatru. Începe 5 licee-5 teatre 2019
(Teatru)
Miercuri, 9 octombrie, incepe a 9-a editie 5 licee - 5 teatre, un proiect dedicat elevilor. Lansarea va avea loc la Liceul de Arte Plastice Nicolae Toniza, incepand cu ora 11:00.
La evenimentul de lansare sunt asteptati toti participantii din acest an – liceeni si profesori din Bucuresti, organizatori si teatre partenere.

ECDL ROMANIA, alaturi de partenerii sai, UNITER, Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Casa Corpului Didactic si Teatrul Mic, Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Nottara, va invita sa ii cunoasteti pe tinerii artisti si spectatori de teatru.
5 licee - 5 teatre este un proiect educational ce incurajeaza implicarea liceenilor in activitati culturale, prin accesul acestora in institutii si la piese de teatru, provocându-i in acelasi timp la un concurs de spectacole.

Teatrele isi deschid din nou stagiunea pentru alti 150 de elevi, intre care si membri ai trupelor de teatru, din alte 5 licee din capitala. Cu totii vor viziona gratuit spectacole din stagiunea fiecaruia dintre cele 5 teatre partenere in proiectul dedicat tinerilor, 5 licee – 5 teatre: Teatrul Mic, Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creanga si Teatrul Nottara.

Noile scoli din capitala ce participa la aceasta editie sunt: Liceul de Arte Plastice Nicolae Toniza, Liceul Teoretic C.A. Rosetti, Liceul Tehnologic Mircea Vulcanescu, Liceul Teoretic Stefan Odobleja si Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi.

Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2019 si se va finaliza cu Gala 5 licee – 5 teatre, cand vor avea loc reprezentatiile, jurizarea si premierea celor cinci piese de teatru realizate de liceeni. Liceenii vor avea atunci sansa de a urca pe o importanta scena din Bucuresti, de a juca in fata unui juriu de profesionisti din teatru si de a fi aplaudati de un public larg.

Miercuri, la evenimentul de lansare 5 licee – 5 teatre, ne propunem sa aflam care sunt etapele de desfasurare a acestei editii si vom trage la sorti grupele de lucru la spectacolele scurte. 

De la prima editie ce a inceput in anul 2011 la initiativa ECDL ROMANIA, 1200 de elevi din 35 de licee bucurestene diferite au participat la acest proiect. Acestora li se vor alatura cei 150 de elevi din noile 5 licee selectate pentru editia a 9-a.
Educatia alternativa are o importanta esentiala pentru dezvoltarea tinerilor, care trebuie sa fie in continuare indreptati catre valori reale si corecte, inclusiv catre valori culturale. Initiativele ECDL promoveaza dezvoltarea echilibrata a tinerilor, care urmaresc cariere si certificari IT&C internationale, intelegând insa si actul de cultura, ca o completare a cunostintelor si abilitatilor acumulate in scoala.

ECDL_2019_21_5Licee-5Teatre_Poster_42x60cm_v01.jpg

Va asteptam miercuri, 9 octombrie 2019, ora 11:00, in Sala de consilii a Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza (Bulevardul Iancu de Hunedoara Nr. 27, Bucuresti).

Puteti afla mai multe informatii despre proiectul 5 licee - 5 teatre pe www[punct]ecdl[punct]ro  sau pe www[punct]facebook[punct]com/5licee5teatre. 

ECDL – standardul international pentru certificarea competentelor digitale.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate