Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 februarie 2023
1395 • Prima mentiune documentara a Cetatii Neamt
1809 • Se naste Felix Mendelssohn Bartholdy
1892 • Se naste Gheorghe I. Bratianu
1941 • Se naste Stefan Iordache
Recomandări
Vodafone România este partenerul de comunicații al Bucharest Gaming Week
(Viață)
Vodafone Romania este partenerul de comunicatii al Bucharest Gaming Week 2019. Vodafone si ESL sunt partenerii festivalului Bucharest Gaming Week, eveniment care sustine industria vibranta de dezvoltare de jocuri din Romania ce creeaza si produce jocuri video utilizate de milioane de oameni din intreaga lume.
Battle Royale Arena va gazdui peste 45 de calculatoare pentru Player Unknown's Battlegrounds (PUBG), Fortnite si Apex Legends. Mai mult, jucatorii vor avea oportunitatea sa se intreaca in zona de smartphone-uri, unde vor fi disponibile dispozitive pentru PUBG si Fortnite.

Evenimentul central al celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 va avea loc pe 9 si 10 noiembrie 2019 la Palatul Parlamentului din Bucuresti. Aici, peste 10.000 de jucatori vor participa si vor juca cele mai populare jocuri avand totodata sansa de a isi cunoaste influencerii preferati. De asemenea, jucatorii vor avea ocazia sa descopere productiile studiourilor de dezvoltare a jocurilor din Romania. Obiectivul principal al Bucharest Gaming Week, atat in cadrul evenimentului central, cat si in cadrul celorlalte evenimente care vor avea loc in perioada 4-10 noiembrie, este de a evidentia intregul univers legat de lumea jocurilor – de la regia artei, programarea, educatia necesara pentru dezvoltarea jocurilor, tehnologiile si produsele de top, pana la jocul ca si concept de divertisment si esport. 

Finalele Campionatului ESL din Europa de Sud-Est vor fi gazduite in Palatul Parlamentului, cea mai mare cladire civila din lume cu functie administrativa. Este cel de-al 10-lea sezon al Campionatului ESL din Europa de Sud-Est (ESL SEC) - cea mai longeviva competitie profesionala din regiune. Cele mai bune echipe de Counter-Strike - Globall Offensive si Mobile Brawl Stars vor concura in direct, in fata publicului din Bucuresti, in timp ce transmisiunea va fi difuzata in regiune in limbile locale. Un numar de 350 de echipe si 1581 de jucatori unici au participat la cel de-al zecelea sezon al ESL SEC, dar doar cei mai buni dintre cei mai buni se vor lupta in finalele live.

Romania are o traditie puternica in esport, lucru vizibil si din istoria ESL SEC. Finalele s-au desfasurat in direct in Romania de patru ori, iar acum pentru a zecea aniversare a ESL SEC vor exista cinci finale live in Bucuresti. ESL SEC a avut pana acum patru campioni romani - Nexus Gaming a castigat turneul CS: GO in sezonul sapte, in timp ce XPC Gaming l-a castigat in editia a treia. In sezonul sase, Nexus Gaming a castigat finala League of Legends, iar competitorul de renume mondial Hearthstone - RDU - a castigat in primul sezon.

2018 reprezinta inceputul calatoriei Vodafone in cadrul competitiilor internationale de mobile gaming, compania devenind partenerul premium al ESL, cea mai mare companie esport din lume.

In 2019, Vodafone si ESL au lansat Vodafone 5G ESL Mobile Open - campionat de gaming mobil ce a adus in premiera prima mare finala internationala pentru sporturile electronice competitive cu ajutorul unei retelei 5G. Campionatul Vodafone 5G ESL Mobile Open a inceput pe 31 mai si s-a desfasurat pana pe 29 septembrie 2019. Acesta a fost adresat jucatorilor din 17 tari unde Vodafone este prezent. Esport inregistreaza cea mai rapida crestere in randul sporturilor internationale, turneele ESL desfasurandu-se in arene din intreaga lume, in care cei mai buni jucatori si echipe la nivel mondial concureaza in fata unei audiente live care insumeaza milioane de fani.

BGW_connected by Vodafone

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 iunie 2019, Vodafone Group avea 640 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 21 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.ro.

UPC Romania este o companie Vodafone UPC Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala, ofera servicii de televiziune, internet in banda larga si telefonie fixa prin intermediul unor retele superioare si prin platforme inovatoare de tehnologie care conecteaza clientii la lumea digitala si le ofera experiente uimitoare. Premierele UPC pe piata din Romania includ lansarea televiziunii digitale, a tehnologiilor HD, DVR, 3D, dar si a internetului de mare viteza. UPC Romania ofera viteze superioare de pana la 500 Mbps in toata aria de acoperire, cea mai buna experienta Wi-Fi cu modemul Connect Box.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate