Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
„Ceapa” de Aldo Nicolaj în premieră la Teatrul „Stela Popescu”
(Teatru)
Spectacolul Ceapa de Aldo Nicolaj, un titlu pe cat de simplu, pe atat de surprinzator, in regia lui Dan Tudor, productie a Primariei Municipiului Bucuresti, prin Teatrul „Stela Popescu”, va fi prezentat in premiera pe 31 octombrie 2019, ora 19.00, la Sala Mica a Palatului National al Copiilor.
Pe 1 noiembrie, spectacolul va fi reluat la Campina, la Casa de cultura de „Geo Bogza”, incepand cu ora 19.30, in cadrul Festivalului de teatru „Mircea Albulescu”, editia a VII-a.
   
Cu aceasta noua productie, Ceapa de Aldo Nicolaj, un titlu pe cat de simplu, pe atat de surprinzator, cei trei creatori ai spectacolului fiind regizorul Dan Tudor, scenografa Corina Gramosteanu si muzicianul Vlaicu Golcea, Teatrul „Stela Popescu” isi propune sa isi adauge in repertoriu o comedie cu note grave. În distributie ii veti recunoaste oe Adrian Paduraru (Piero della Pineda), Alexandra Velniciuc (Giulia), Sorin Aurel Sandu (Oreste), Silvia Stanciu (Bianca), Catalin Frasinescu (Mimo Rassi), Ana Maria Ivan (Lucia), Irina Caramizaru (Liza), Cristian Neacsu (Nando)
   
Povestea spune ca Piero, un prosper impresar, se hotaraste, cu o luciditate rece, sa-si puna capat vietii sale aparent fericite chiar in momentul ei de apogeu.  El se "dezbraca" in fata publicului de rolurile pe care le joaca in propria-i viata, exact asa cum s-ar desface foile unei... cepe. Intr-un parcurs teatral presarat cu mult umor, autoironie, dar si cu reflectie amara, sotia, amanta, prietenul cel mai bun, secretara, ba chiar si cei doi copii isi redefinesc raporturile cu Piero, spre surprinderea acestuia.
   
Spectacolul plasmuit de regizorul Dan Tudor contine imagini surprinzatoare care il obsedeaza si il urmaresc pe eroul principal, o muzica originala creata pe parcursul repetitiilor de compozitorul Vlaicu Golcea, momente de miscare expresive atent coregrafiate, precum si un decor functional realist, cu multiple posibilitati de transformare, semnat de scenograful Corina Gramosteanu.

Teatrul Stela Popescu este astazi un spatiu deschis tuturor posibilitatilor de expresie teatrala. Productiile noastre aduc pe scena atat artisti consacrati, cat si creatori tineri, la inceput de cariera, iar textele alese pentru a fi puse in scena - apartinand dramaturgiei clasice, moderne si contemporane - ii provoaca atat pe iubitorii de teatru, cat si pe impatimitii spectacolelor de dans si muzicale sa fie martorii unor reprezentatii cu suflu nou si spectaculoase.
   
Urmatoarele reprezentatii sunt programate pentru 19 noiembrie, 3 decembrie si 15 decembrie la Sala Mica a Palatului National al Copiilor.

Bilete online: www.mystage.ro, www.bilete.ro, www.startickets.ro,www.bilet.ro si la casa de bilete StarTickets de la Palatul National al Copiilor.

ASIF CEAPA FINAL_A4

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate