Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Programe noi de toamnă Da’DeCe
(Viață)
Experienta de trei ani fantastici Da’DeCe se concretizeaza in programe noi de toamna, pentru copii de 2-8 ani, in locuri culturale, prietenoase si interactive. Incepand cu jumatatea lunii septembrie, va asteptam sa invatam despre muzica si miscare creativa la Muzeul George Enescu, sa descoperim istoria artei in cadrul programului pentru gradinite sau sa petrecem pe cinste impreuna cu Harap-Alb!

Muzeul vibreaza, programul pentru familii cu copii de 2-6 ani de la Muzeul George Enescu

Dupa succesul avut de programul Muza.
Muzica. Muzeu, ne-am dorit un nou program mai activ, mai vesel si mai creativ: Muzeul vibreaza. Cum acest loc deosebit are inca atat de multe povesti fermecatoare, incepand cu 13 septembrie, va asteptam in fascinantul spatiu al muzeului pentru un program vibrant de educatie prin muzica si miscare creativa, organizat de echipa de educatori Da’DeCe impreuna cu muzicieni. Activitatile propuse sunt potrivite pentru intreaga familie, astfel copiii si parintii se vor juca creativ prin miscare, se vor familiariza cu obiectele de patrimoniu din cadrul muzeului ce amintesc de copilaria compozitorului, prin intermediul muzicii si miscarii creative vor afla despre viata si opera acestuia, vor invata cum isi pot face propriile lor instrumente muzicale sau ce fel de sunete scot acestea.
Detalii despre inscrieri: http://www.asociatiadadece.ro/program/muzeul-vibreaza/

Program pentru gradinite de istoria artei sau terapie prin arta pentru copii

Pornind de la curricula scolara, atelierele propuse gradinitelor abordeaza temele din programa prin intermediul unor tehnici artistice inedite. Timp de aproximativ o ora, impreuna cu artisti plastici sau educatori, cu o experienta bogata in lucrul cu copiii, cei mici descopera o perceptie personala asupra culorii si formei. In cadrul atelierelor, se porneste de fiecare data de la ceva concret: un artist, o tara, un anotimp, o meserie, o opera de arta etc. Printr-o scurta discutie, se creaza o poveste care se va naste apoi din mainile copiilor prin tehnicile de lucru folosite: pictura in tempera, pictura in acrilic sau acuarela pe diverse suporturi (lemn, hartie, carton, sticla sau faianta), linogravura, modelaj in lut, tehnici mixte folosind diverse tipuri de materiale.
Detalii despre inscrieri: http://www.asociatiadadece.ro/program/programe-gradinite/

Petreceri tematice pentru cei mici, cu surprize noi!

Pentru ca stim ca una din provocarile meseriei de parinte din ziua de astazi este sa gasesti mereu idei noi prin care sa-ti provoci copilul la joaca si la noi descoperiri, echipa de educatori Da’DeCe iti propune o alternativa amuzanta si relaxanta de sarbatorire a piciului tau: o petrecere impreuna cu Harap-Alb! Petrecerea se desfasoara in spatiul primitor de la Zeppelin Schule, dureaza aproximativ 3 ore, se adreseaza copiilor cu varste intre 3 si 7 ani si parintii acestora. Ghidati de insusi Harap-Alb si de Sfanta Duminica, cei mici vor avea parte de o reinterpretare a povestii, la care se adauga jocuri si probe special create, ateliere de creatie adaptate temei, baloane cu porunci, recuzita aferenta, costume pentru copii si educatori, teatru kamishibai si muzica de dans in ritm de basm. 
Echipa Da’DeCe poate oferi si concepte de petreceri personalizate, in functie de preferintele micutilor, dand viata povestilor, cartilor si filmelor preferate.
Mai multe detalii despre: http://www.asociatiadadece.ro/program/petreceri-harap-alb/

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate