Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Personajele negative de la Opera Comică pentru Copii oferă un bis weekendul acesta. Noaptea Vrăjitoarelor continuă!
(Teatru)
La cererea publicului, Noaptea Vrajitoarelor continua. Dupa un weekend sold out, cu trei Nopti ale Vrajitoarelor, Opera Comica pentru Copii anunta prelungirea evenimentului, vineri si sambata, intre orele 19:00 si 22:00.
Proiectul a pornit de la ideea de a aduce in fata  personajele negative interpretate de artisti care merita din plin aplauzele publicului. Pretul unui bilet este de 25 de lei, iar bilete sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Atelier sculptat dovleci
Atelier sculptat dovleci

Ateliere de creatie la Magazinul OCC

Pentru ca evenimentul „Noaptea Vrajitoarelor” continua, Magazinul OCC te asteapta cu ateliere, carti si multe jocuri. Atelierele sunt dintre cele mai cautate activitati de la Magazinul OCC, care ne-a obisnuit deja cu o multime de surprize. Weekendul acesta familiile sunt asteptate cu ateliere de pictat pe figurine sau pe tricouri, atelier de dreamcatcher si, cel mai iubit, atelier de sculptat dovleci. In plus, zeci de carti pentru toate varstele si o sumedenie de jocuri sunt pregatite pregatite pentru a satisface toate gusturile.

MicutaDorothy
Micuta Dorothy

Urmeaza doua weekenduri cu Micuta Dorothy

Primele doua weekenduri ale lunii noiembrie sunt dedicate Micutei Dorothy, un musical extrem de iubit, adaptare dupa „Vrajitorul din Oz” de Lyman Frank Baum, pe muzica lui Marius Teicu. Este un spectacol plin de culoare, iar muzica nu are cum sa cucereasca orice ascultator, fie el adult sau copil. Aflam impreuna daca Dorothy reuseste sa obtina ce isi propune, intr-un spectacol despre prietenie si curaj. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro.

Spargatorul de Nuci- occ
Spargatorul de Nuci

Atmosfera de iarna se apropie, la fel si baletul Spargatorul de Nuci

Ce poate fi mai potrivit pentru a intra in atmosfera de Craciun decat un balet de Piotr Ilici Ceaikovski care sa ne duca in lumea basmelor, a copilariei si, desigur, a dulciurilor. Pornim impreuna cu micuta Clara in calatoria catre Imparatia dulciurilor si o ajutam, cu ropote de aplauze, sa treaca cu bine peste toate peripetiile. Baletul „Spargatorul de Nuci” se joaca la finalul lunii noiembrie si in luna decembrie, iar biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate