Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Distracția continuă la târgul ,,Poveste de Crăciun” 2019
(Viață)
Weekendul trecut, Primaria Capitalei prin Opera Comica pentru Copii (OCC) a deschis Targul ,,Poveste de Craciun”, aflat la a patra editie. Sute de copii s-au bucurat de activitatile pregatite special pentru ei: Atelierele de Creatie ale Spiridusilor, Caruselul Jucariilor, VR Zone, Magazinul lui Mos Craciun, Taramul Oamenilor de Zapada, Scena Colindatorilor, Salonul lui Mos Craciun sau Pationarul, care de Ziua Nationala a Romaniei a avut intrarea gratuita.
Vineri, 6 decembrie, intrarea la Derdelus va fi libera.

Magazinul Operei Comice pentru Copii este locul cel mai potrivit din care se pot achizitiona cele mai frumoase cadouri pentru copii. Magazinul lui Mos Craciun este un taram magic al cadourilor unde gasiti: jocuri de memorie, strategie, logica, indemanare sau board games.

La Atelierele Spiridusilor veti descoperi si mai multe surprize fata de anii precedenti. Ajutoarele iscusite ale lui Mos Craciun creeaza alaturi de copii cele mai frumoase cadouri si decoratiuni, in cadrul atelierelor de: pictura pe tricouri, globuri, ciocolata, masti traditionale, diorame, atelierul coronitelor de brad, atelierul decoratiunilor din fetru sau portrete in nisip. Cele mai valoroase decoratiuni sunt cele create de copii.

Târgul Poveste de Craciun
Targul Poveste de Craciun

Targul „Poveste de Craciun” va fi deschis la fiecare sfarsit de saptamana pana pe 15 ianuarie, vineri intre orele 17:00 – 21:00, iar sambata si duminica intre 10:00 – 21:00. Intrarea este libera, insa accesul la unele dintre obiective se face pe baza tichetelor care pot fi achizitionate de la punctele de informare.
Copii, parinti si bunici, sunteti invitati sa faceti parte din Povestea de Craciun a Operei Comice pentru Copii!

SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN

Ca in fiecare an, Opera Comica pentru Copii il ajuta pe Mos Craciun sa le faca o bucurie copiilor mai putin norocosi, din medii defavorizate, copii cu dizabilitati, prin campania SCRISOARE CATRE MOS CRACIUN! In prag de sarbatoare, OCC a colectat peste 2000 de scrisori si cu ajutorul oamenilor generosi din diverse companii au reusit sa indeplineasca dorintele celor peste 2000 de copii.
 
Scrisoare catre Mo? Craciun.

IN ULTIMUL WEEKEND DIN AN ,,SUNETUL MUZICII” RASUNA LA OCC

Pe 28 si 29 decembrie de la orele 11:00 si 17:00, Opera Comica pentru Copii va invita la un spectacol de familie, musicalul ,,Sunetul Muzicii”, in regia lui Razvan Mazilu. Spectacolul va reveni pe scena OCC si la inceputul lunii ianuarie, cu inca doua reprezentatii. Bilete disponibile in reteaua bilete.ro.
 
Sunetul Muzicii
Sunetul muzicii

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate