Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
6 iunie 2020
Recomandări
2 women chefs & Mihai Toader: Post versus Masa de Crăciun
(Viață)
Sambata, 7 decembrie, intre orele 14:00 si 18.30, la Viscri 32, Oana Irina Coanta (Slow Food Tara Barsei), Mara Elena Oana (Slow Food Viscri) si Chef Mihai Toader (FRAGMENTE) gatesc pentru prima oara impreuna la 2 women chefs & Mihai Toader: Post versus Masa de Craciun.
"Post versus Masa de Craciun" este al 8-ulea eveniment din seria "2 Women Chef", in care Oana Irina Coanta, Mara Elena Oana si invitatii lor regandesc o serie de retete transilvanene folosind ingrediente sezoniere si respectand principiile Slow Food: clean, good, fair.

Este felul nostru de a sarbatori Noua Bucatarie Romaneasca si 30 de ani de la lansarea miscarii Slow Food.

? Meniu tasting 10 preparate: 220 lei ingrediente locale, retete vechi reinventate cu tehnici modern:
> 5 preparate de post
> 5 preparate de Craciun

Accesul se face exclusiv cu rezervare pe eat-local.ro: https://bit.ly/2sf01I6

2 women chefs & guests este un proiect itinerant care a inceput pe dealuri, pe la stane si ferme mici in cautarea gusturilor autentice si a familiilor de producatori care merita sustinuti si pusi in valoare. Calendarul 2 women chefs & guests include anual aproximativ 10 evenimente, limitate, de obicei, la maxim 45 de oaspeti / event.

Mara Oana
Mara Oana

Oana Coanta
Oana Coanta

Oana Irina Coanta si Mara Elena Oana sunt nascute in Transilvania, membre - fondatoare in 2 comunitati Slow Food din zona Brasovului si printre primele 10 propuneri ale Slow Food in Romania pentru Slow Food Chefs Alliance.

Fie ca gatitul se intampla in restaurante de fine dining, fie ca se intampla sub cerul liber, pe dealuri sau in suri, cele 3 idei esentiale care le leaga pe Oana Coanta si Mara-Elena Oana sunt:
1. documentarea si reinterpretarea traditiilor culinare transilvanene
2. utilizarea de ingrediente autentice, de sezon, de la producatori locali mici
3. descoperirea unor talente culinare necunoscute pana in prezent publicului larg din Romania

Chef Mihai Toader a fost unul dintre primii concurenti care s-au facut remarcati la Masterchef Acesta a fost, insa, doar punctul de pornire pe traseul profesional care a ramificat in directii uimitoare pasiunea lui Mihai Toader pentru arta gastronomica.
Mihai dezvolta un stil neoromanesc, incearcand sa prezinte tehnici si fragmente de gastronomie nativa intr-o maniera moderna.
Mihai si proiectul Fragmente, care se afla deja la al doilea sezon, isi propun sa inspire turismul microregional si sa traseze o harta culturala a microregiunilor din Romania.

Mihai Toader
Mihai Toader

Degustat de: RADIO GUERRILLA, Asociatia Cuimbold, Asociatia My Transylvania, Eat-local.ro, FRAGMENTE

Parteneri: Microgreens Romania, Villa Vinea, Slow Food Viscri, Slow Food Tara Barsei, Bistro de l'Arte

2 Women Chefs #8 - kv-01

.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate