Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Mai e o săptămână până la concertul Deep Purple de pe 10 decembrie, la BT Arena din Cluj
(Muzică)
Intr-o saptamana, legendara trupa Deep Purple, una dintre cele mai reprezentative trupe rock si supranumita “cea mai zgomotoasa trupa din lume”, se intoarce in Romania, la Cluj Napoca. Trupa canadiana Monster Truck va deschide concertul de pe 10 decembrie, de la BT Arena.
Pentru o buna desfasurare a concertului, spectatorii sunt rugati sa respecte regulile de mai jos:

Regulament si acces public:

Accesul publicului in sala de concerte se va face incepand cu ora 18:30 iar concertele vor incepe la 20:00 (Monster Truck) si 21:15 (Deep Purple).
Accesul copiilor sub varsta de 3 ani si a femeilor insarcinate la acest eveniment nu este recomandat. Copiii sub 5 ani, insotiti de parinti, beneficiaza de intrare gratuita.
Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data.

Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului, spectatorii fiind rugati sa aiba asupra lor si un act de identitate valid. Biletul de intrare isi pierde valabilitatea in momentul iesirii din perimetrul salii de concert.

Spectatorii sunt rugati sa isi pastreze locurile/sectoarele in timpul concertului.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, participantii sunt de asemenea rugati sa se supuna controlului corporal amanuntit, facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate.

Persoanele cu afectiuni medicale sau cu antecedente medicale personale sunt rugate sa se inregistreze la cel mai apropiat Punct de Prim Ajutor si pot participa la eveniment numai cu insotitor. Persoanelor care au probleme de ordin auditiv le sunt recomandate folosirea dopurilor de protectie pentru urechi. Persoanele cu dizabilitati beneficiaza de o zona special amenajata.

Este interzis accesul cu brichete, bauturi imbuteliate, obiecte contondente, stroboscop, faclii, torte, artificii, petarde, arme, curele metalice, aparate foto/video profesionale. Este interzis consumul de substante periculoase, toxice sau halucinogene in incinta salii de concert si a perimetrului acesteia.

Este interzisa folosirea injuriilor in incinta locatiei.

Sunt interzise introducerea sau afisarea inscriptiilor, bannerelor, pancardelor si a altor elemente vizuale care incita la discriminari de orice fel si la violenta publica.

Este interzisa deteriorarea locatiei si aruncarea ambalajelor in spatiile neamenajate in acest scop.

Deep Purple a starnit interesul celor ce nu erau nascuti pe vremea in care trupa se afla in topurile industriei muzicale Cu nenumarate piese catalogate drept clasice in palmares si peste un milion de spectatori la concerte, Deep Purple vin pe scena din Cluj cu solistul Ian Gillan, bateristul Ian Paice si Roger Glover la chitara bass, alaturi de chitaristul Steve Morse si claparul Don Airey. Mesajul trupei catre publicul din Romania aici.

Monster Truck au cantat alaturi de nume grele ale rock-ului, cum ar fi: Alice in Chains, Slash, Nickelback, Rob Zombie si Volbeat si au fost pe scenele unor festivaluri mari din toata lumea: RockPalast (Germany), Ramblin’ ManFair(UK), Download(UK), Rock on the Range (US), Shiprocked (US) si Rock in Vienna (Austria).
 
Biletele sunt disponibile pentru urmatoarele categorii: in picioare, Acces General - 190 lei si Golden Circle – 250 lei si cu loc, la preturile de130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei si 400 lei (Loja VIP) si sunt disponibile online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone si reteaua Carrefour, librariile Humanitas, librariile Carturesti si librariile Diverta).
Parteneri media: Rock FM, Music Channel, Agerpres, Romania Journal, Nine O’Clock, Infomusic, Iconcert, Interwission, mahmur.info, Let’s Rock, Un site de muzica, I like Cluj.

Deep Purple + Monster Truck

Despre Events
Events este una dintre cele mai mari companii organizatoare de evenimente din Romania, a carei  misiune este sa aduca entertainmentul cat mai aproape de oameni. Din anul 2000, sloganul lor este “de neuitat” iar printre evenimentele care vor ramane mereu in memoria spectatorilor se numara concertele The Rolling Stones, Linkin Park, Aerosmith si Leonard Cohen, Pink Martini spectacolele Cirque du Soleil sau Sensation.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate