Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
17 octombrie 2021
Recomandări
Din 14 septembrie, Teatrul Apropo navighează cu Arca!
(Teatru)
Cea de-a 10-a stagiune a Teatrului ARCA din Clubul La Scena incepe cu forte proaspete, nascute din asocierea cu Teatrul Apropo. Arca si Apropo nutresc aceleasi convingeri legate de rostul teatrului, mai cu seama in zona independenta.
Ele cred in puterea teatrului, in capacitatea lui de a demola cliseele si raspunsurile prefabricate cu care ne bombardeaza societatea contemporana. Atat Arca, teatrul din Clubul La Scena, cat si partenerul sau, Teatrul Apropo, doresc nu doar sa-si amuze spectatorii, ci mai ales sa-i surprinda, sa le redeschida apetitul de a-si pune intrebari intr-o lume care pare ca le stie pe toate si ca-si aroga dreptul de a gandi in locul nostru. in acest scop, va fi abordata preponderent dramaturgia contemporana. 

ARCA
si Apropo te asteapta incepand cu 14 septembrie, in Clubul La Scena si te invita sa descoperi tu insuti ca teatrul poate fi mult mai mult decat simplu divertisment. Ca, dincolo de rasul dezlantuit, ti se poate deschide o perspectiva noua asupra propriei tale vieti, de aici si acum. Stagiunea incepe in forta, cu trei premiere: „Nu, multumesc!” – regia Victor Scoradet si „Radio Live: Laugh Story” – regia Theo Herghelegiu. In aceasta saptamana inaugurala  vor fi reluate si unele spectacole de succes din stagiunile precedente: „COMEDY. SHOW”, spectacol care ameninta sa bata recordul de longevitate, „Fata cu caramida in gura”, „Accidente inspaimantatoare pe terenul de joaca”, „Pinalti” sau „incurca lume”.

afis Karamida BUN


pinalti (2)


AFIS Laugh Story


Teatrul ARCA a luat fiinta ca proiect al Fundatiei ParteR in urma cu 10 ani. A debutat cu „Top Dogs” (someri de lux), de Urs Widmer, piesa de mare succes international. in acest spectacol au evoluat multi dintre marii artisti ai scenei romanesti: Valeria Seciu, Victor Rebengiuc, serban Ionescu, Claudiu Bleont, Ionel Mihailescu, Ozana Oancea, Mihai Dinvale. Ei au fost urmati de actori valorosi din generatiile mai noi. Tot aici a fost produs, in colaborare cu Teatrul Inexistent, si cel dintai musical 100% romanesc, „Supermarket”, de Theo Herghelegiu, pe muzica originala a lui Eduard Petru Jighirgiu.  

Teatrul Apropo este cel mai nou teatru independent din Bucuresti si te invita sa descoperi alte forme de exprimare teatrala decat cea clasica. El promoveaza spectacole de teatru experimental, cum ar fi „Brioc” - primul spectacol de teatru-labirint din Romania, precum si spectacole de teatru-dans si teatru-concert. Pe langa abordarea repertoriului contemporan, Teatrul Apropo isi doreste sa revina si asupra textelor clasice, pentru a descoperi acolo acel nucleu care vorbeste sensibilitatii noastre contemporane.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate