Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport
(Cinema)
Vodafone Romania este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis - Grand Slam si circuitul ATP - difuzate de canalele Eurosport. Incepand cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clientii Vodafone si UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competitiile mentionate anterior pe canalele Eurosport 1 si 2, disponibile in grilele Vodafone TV si UPC.
Mai mult decat atat, din 15 ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile in reteaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) vor fi incluse si in grila Vodafone TV.

Fie ca este vorba despre meciurile de feminin sau de masculin, clientii Vodafone pot vedea oriunde, pe telefon sau tableta, prin intermediul Vodafone TV, partidele de tenis de la Australian Open, Roland-Garros, Wimbledon, US Open si din Circuitul ATP, pe Eurosport. De asemenea, iubitorii sportului vor putea urmari acasa cele mai importante competitii sportive din lume, de la fotbalul din Premier League si FA Cup, la schi, handbal si snooker prin intermediul pachetelor de televiziune UPC.

In plus, din 17 ianuarie, in grila digitala UPC se va lansa, in premiera in Romania, canalul Eurosport 4K, care ofera utilizatorilor o experienta superioara de vizionare, datorita rezolutiei Ultra HD. Pentru inceput, noul canal Eurosport va fi disponibil abonatilor din Bucuresti, urmand ca acesta sa fie inclus treptat in grilele digitale ale abonatilor UPC din toata tara.

Vodafone este sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis din 2020 difuzate de Eurosport

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 24 de tari, 42 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 30 septembrie 2019, Vodafone Group avea 625 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile, 27 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 22 milioane de clienti ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

Discovery, Inc. (Nasdaq: DISCA, DISCB, DISCK) este lider mondial in divertismentul inspirat din realitate, furnizand continut care inspira, informeaza si delecteaza o audienta de fani pasionati din intreaga lume. Cu peste 8.000 de ore de continut original anual, disponibil in 220 de teritorii si 50 de limbi, Discovery este un pionier in ceea ce priveste platformele sale, punandu-si continutul la dispozitia fanilor, pe orice tip de ecran ecran: de la produse de tipul TV Everywhere, prin portofoliul de aplicatii GO, servicii de streaming adresate direct consumatorilor, cum ar fi Eurosport Player, Food Network Kitchen si Motor Trend OnDemand, si pana la continutul creat special pentru digital al grupului Nine Media, parteneriatul de continut din zona de istorie naturala si non-fictiune cu BBC, o alianta strategica alaturi de PGA Tour care a creat gazda internationala a golfului. Portofoliul de branduri premium al companiei cuprinde Discovery Channel, HGTV, Food Network, TLC, Investigation Discovery, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, precum si OWN: Oprah Winfrey Network in S.U.A., Discovery Kids in America Latina si Eurosport, principalul furnizor de continut sport premium, relevant la nivel local, si gazda a Jocurilor Olimpice in Europa. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.corporate.discovery.com si pe platformele sociale @DiscoveryInc.

ES4K
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate