Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
31 ianuarie 2023
106 • Se finalizeaza reconstructia podului peste Dunare la Drobeta, de catre Apolodor din Damasc
1797 • Se naste Franz Schubert
1834 • Se deschide, la Bucuresti, Scoala de muzica vocala, de declamatie si literatura a „Societatii Filarmonice"
1937 • Se naste Mircea Micu
1953 • Ovidiu Lipan „Tandarica"
Recomandări
Spectacolul URBAN GIF SHOW, o invitație inovatoare de a redescoperi viața în marile orașe, are următoarele reprezentații în februarie și martie la Teatrelli
(Teatru)
„Un omagiu ascuns pentru un oras si oamenii lui” (Mihai Brezeanu, liternet.ro), spectacolul URBAN GIF SHOW are programate urmatoarele reprezentatii pe 6 februarie si pe 12 martie, la Teatrelli.
Productia inovatoare sta sub semnatura celebrului coregraf Florin Fieroiu – concept, regie si coregrafie – si propune o reinterpretare a intimitatii urbane si a trairilor in interiorul unui mare oras intr-o combinatie unica de poeme, muzica, proiectii video si dans.

Care este cuvantul care defineste cel mai bine spectacolul URBAN GIF SHOW?

„Spontan”, „Urban”, „Instalatie”, „Proximitate”, sunt doar cateva dintre cele alese de actorii si dansatorii care performeaza in spectacol, intr-unul dintre interviurile neconventionale Teatrelli. Cu o echipa ce ii reuneste pe unii dintre cei mai avangardisti creatori ai momentului, URBAN GIF SHOW porneste de la o senzatie, in locul unui text dramatic: repetitivitatea catorva gesturi banale pe care le facem zi de zi in oras capata semnificatii poetice, iar spatiul urban – noi dimensiuni in ochii publicului.

Echipa URBAN GIF SHOW propune o adevarata meditatie asupra modului in care comunicam sau – mai bine spus – nu mai comunicam in mediul urban, spectacolul fiind si o combinatie unica de poeme, muzica, proiectii video si dans care ii aduce in aceeasi productie si pe aceeasi scena pe Florin Fieroiu (concept), Vlaicu Golcea (muzica si performance), Cristina Milea (scenografie), Elise Wilk (poeme urbane) si Ioana Ilas-Bodale si Mircea Ilas (video si grafica), alaturi de performerii Nicoleta Lefter, Alexandra Mihaela Dancs, Paul Cimpoieru, Denis Bolborea si Simona Dabija. Vlaicu Golcea performeaza live la fiecare reprezentatie cu un set de instrumente analogice. Spectacolul integreaza de asemenea o practica artistica noua, inspirata din instrumentarul de lucru specific programelor de animatie – secventatorul, acesta devenind un instrument virtual de lucru ca un fel de auto-programare corporala.


Imagine din spectacol 2_credit foto Andrei Gîndac

Imagine din spectacol credit foto Andrei Gindac


„Intreg spectacolul se raporteaza la GIF (Graphics Interchange Format), o scurta imagine animata, purtatoare de mesaj (o hieroglifa miscata) ce sintetizeaza comunicarea in mediul digital, dar nu se rezuma la atat.”
(Oana Stoica, Dilema veche)


Imagine din spectacol_credit foto Andrei Gîndac

Imagine din spectacol credit foto Andrei Gindac


„Puse impreuna, adunate in acelasi loc, vorbele, miscarile, muzicile si imaginile formeaza un obiect frumos. Sa-i spunem spectacol de teatru-dans-video-muzica, omagiu ascuns pentru un oras si oamenii lui.”
(Mihai Brezeanu, Liternet)

URBAN GIF SHOW se se inscrie in linia spectacolelor inovatoare pe care Teatrelli isi propune, incepand de anul trecut, sa le aduca pe scena de teatru din Bucuresti.
Biletele pentru URBAN GIF SHOW sunt disponibile la casa de bilete Teatrelli (Piata Lahovari, Nr.7) si online pe www.bilete.ro, avand pretul de 39,69 RON.

Urban Gif Show_vizualul spectacolului

Despre Teatrelli
Teatrelli este un proiect al Primariei Capitalei, prin creart, un spatiu cultural alternativ dedicat artelor performative, care ofera publicului productii proprii de teatru si dans, precum si concerte acustice, dezbateri si artist-talk-uri.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate