Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Cele mai frumoase povești sunt puse în scenă la Opera Comică pentru Copii (OCC)
(Teatru)
Noaptea Carnavalului, un nou eveniment in premiera la OCC. Pe 14 si 15 februarie, Opera Comica pentru Copii (OCC) se transforma intr-o adevarata Venetie.
Cei mici vor avea ocazia sa descopere frumoasa traditie a Carnavalului, intr-o serie de tururi interactive prin culisele Operei Comice pentru Copii. Personajele din spectacolele OCC, cu masti si costume impresionante, ii asteapta pe micii spectatori cu momente artistice si povesti interesante. Mai mult, cei dornici sa isi demonstreze creativitatea, sunt asteptati la Atelierele de Confectionat sau Pictat Masti Venetiene. Atmosfera de Carnaval va domina serile de 14 si 15 februarie, iar mastile vor fi prezente obisnuite in foaier, pe scenele si culoarele institutiei care se vor transforma pentru spectatorii prezenti intr-o adevarata Venetie.

Alba ca Zapada.

Alba ca Zapada si cei 7 pitici colorati revin pe Scena Mare

Din 15 februarie, publicul este asteptat la spectacolul de balet ”Alba ca Zapada”, in regia si coregrafia celebrei balerine Corina Dumitrescu, adaptare dupa capodopera literara a Fratilor Grimm. Alba ca Zapada, cei sapte pitici ai sai, Printul si Mama Vitrega vin la Opera Comica pentru Copii sa-si spuna povestea in pasi de dans, pe muzica semnata de compozitorul Cornel Trailescu. Condamnata de mama sa vitrega pentru ca era mai frumoasa, Alba ca Zapada reuseste sa fuga in padure si sa depaseasca, cu ajutorul prietenilor sai, toate obstacolele aparute in calea lor. Cei mici, impreuna cu familiile lor, sunt asteptati sa se alature aventurii Albei ca Zapada in weekendurile 15 – 16 si 22 – 23 februarie, intr-una dintre cele 4 reprezentatii programate.

OCC pregateste o noua surpriza pentru luna martie

Luna martie aduce o noua premiera in Sala Mare, la Opera Comica pentru Copii. Opera „Cenusareasa”, compusa de Gioachino Rossini, este adaptata si pusa in scena de regizorul Cristian Mihailescu, autorul celor mai de succes spectacole ale Operei Comice pentru Copii. Publicul este asteptat la avanpremiera, pe 6 martie, de la ora 18:30, iar la premiera pe 7 martie, de la ora 17:00, si 8 martie, de la ora 11:00. Spectacolul are programate inca 4 reprezentatii in luna martie .

Noaptea Carnavalului.1

Biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile in reteaua bilete.ro si la casa de bilete a institutiei.

Opera Comica pentru Copii este o institutie publica de cultura aflata in subordinea Primariei Capitalei si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, condusa din anul 2014 de catre soprana Felicia Filip. Unica in lume prin segmentul de public caruia i se adreseaza, Opera Comica pentru Copii incearca sa-i apropie pe cei mici de arta si cultura, atat prin spectacole de calitate, cat si prin diverse proiecte conexe.

Noaptea Carnavalului
 

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate