Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Din 1 martie, HISTORY transmite în premieră un serial documentar despre „Mâncarea pe care s-a întemeiat lumea”
(Cinema)
HISTORY®  difuzeza in premiera si in exclusivitate, din 1 martie, in fiecare duminica, de la ora 21.00 serialul documentar „Mancarea pe care s-a intemeiat lumea”, care surprinde povestile unor branduri vizionare precum Heinz, Kellogg, Post si McDonald's, care au transformat complet sectorul alimentar american.
Acestea au contribuit decisiv la modul in care Statele Unite ale Americii au pus bazele unei industrii alimentare revolutionare.

Dupa Razboiul Civil a avut loc o revolutie condusa de antreprenori cu perspectiva, care au fortat limitele inventivitatii si au fondat afaceri care au schimbat aceasta industrie. Pe masura ce o noua era consumerista se intrezarea, acesti antreprenori si-au asumat riscuri si au lansat business-uri care au implicat tehnologii inovatoare pentru acea perioada, redefinind sectorul alimentar, dar mai mult decat atat, obiceiurile alimentare ale intregii planete.

Documentarul „Mancarea pe care s-a intemeiat lumea” este o punere in scena a unor momente cheie din evolutia acestor magnati din sectorul alimentar, rivalitatile dintre acestia, dar si modul in care au salvat economia americana. Nume precum Will Kellogg, Henry Heinz, Milton S. Hershey, fratii McDonald's sau fratii Mars au ajuns sa construiasca imperii in domeniu, au ajutat la castigarea Razboaielor Mondiale si au schimbat peisajul american pentru totdeauna.

Ilustrare documentar HISTORY

Despre HISTORY®

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV internationale. HISTORY® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.
HISTORY® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.
HISTORY® a fost lansata in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradusa in 37 de limbi. HISTORY® reprezinta principalul canal din portofoliul A + E Networks.
Televiziunea HISTORY® este disponibila in Romania de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Digi, Telekom, UPC Vodafone, Akta-DCS, Orange TV.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial HISTORY Romania, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate