Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Ultimele 3 luni de stagiune aduc evenimente speciale la Sala Radio: se lansează abonamentele aprilie-iunie 2020!
(Muzică)
Primavara soseste cu dor de muzica buna si de momente frumoase petrecute alaturi de cei dragi? Daca sunteti in cautarea unui martisor mai special sau a unui cadou inspirat pentru persoana iubita, un abonament la cele mai frumoase concerte ale primaverii 2020 poate fi cea mai buna idee. Orchestrele si Corurile Radio Romania lanseaza marti, 3 martie, noile abonamente pentru ultimele 3 luni ale stagiunii curente (aprilie-iunie 2020).
Suita de concerte extraordinare dedicate anului aniversar BEETHOVEN (250 de ani de la nasterea celebrului compozitor), concertul aniversar de 75 de ani sustinut de Corul de Copii Radio, seara de muzica baroca prezentata de soprana Rodica Vica alaturi de Orchestra de Camera Radio, concertul sustinut de laureatii concursului Drumul spre Celebritate, Concertul Regal prezentat anual de Orchestra Nationala Radio in preajma zilei de 10 mai, evenimentele din Saptamana Internationala a Muzicii Noi (editia cu nr. 30), Seara Ceaikovski cu selectiuni din baletele sale sunt doar cateva dintre momentele pe care nu trebuie sa le ratati la Sala Radio!

Printre invitatii speciali pe care ii veti aplauda pe scena Salii Radio se numara dirijorii Cristian Macelaru, Sascha Goetzel, Duncan Ward, Rumon Gamba, Tiberiu Soare, pianistii Daniel Petrica Ciobanu, Daria Parkhomenko (castigatoare a editiei 2018 a Concursului International ”George Enescu”), Mihai Ritivoiu, Axia Marinescu, violonistii David Grimal si Remus Azoitei. 
 
Sala Radio (1)

Stagiunea de concerte de la Sala Radio cuprinde o paleta variata de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Nationala Radio si Orchestra de Camera Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzica Populara, concertele Corului de Copii Radio si ale Corului Academic Radio etc.

Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugam sa consultati sectiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.
Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vanzare incepand din data de 10 martie.

Preturile la abonamente:

- Abonamente de acces:
- categoria I – 460 lei
- categoria a II-a – 368 lei
- categoria a III-a –  276 lei

- Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
- categoria I redus - 276 lei
- categoria a II-a redus – 221  lei

Pentru detalii puteti contacta casa de bilete telefonic: 021. 314.68.00. Programul este :
-    marti – vineri :  13:00-19:00
-    sambata – duminica:  inchis (cu exceptia zilelor in care sunt programate concerte, cand programul este 13:00-19:00)

Biletele si abonamentele la concertele Orchestrelor si Corurilor Radio sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si la casa de bilete a Salii Radio. Abonamentele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate. 


Sala Radio (3)

.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate