Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
23 februarie 2024
Recomandări
Spectacolul Iepurele alb, producție a Teatrului de Artă București, se joacă, la început de martie, în cadrul Festivalului Izmir International Puppet Days, din Turcia
(Teatru)
In perioada 5 – 8 martie, spectacolul „Iepurele alb” (varsta 4-110 ani), productie a Teatrului de Arta Bucuresti, marca "Teatrul de Arta Junior", se joaca in Turcia, in cadrul celei de-a 14-a editii a festivalului Izmir International Puppet Days. Spectacolul a fost selectat inca de anul trecut si urmeaza sa ii bucure pe micii si marii spectatori cu patru reprezentatii, pe 5, 6, 7 si 8 martie, la Teatrul Izmir Sanat.
Este cel de-al cincilea festival, pentru „Iepurele alb” si, totodata, al patrulea festival international la care este selectat. In 2019, spectacolul a participat la Festivalul de Teatru Piatra Neamt si la Festivalul International de Animatie Gulliver, iar anul acesta, dupa reprezentatiile de la Izmir, urmeaza sa plece in Serbia, la International Puppet Festival Golden Sparkle (mai 2020) si in Israel, la Festivalul International de Teatru Fringe de la Beer Sheva (14-16 iulie 2020).

Participarea spectacolului „Iepurele alb” la Izmir International Puppet Days are loc cu sprijinul Institutului Cultural Roman.

Izmir International Puppet Days este unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru de papusi din lume, iar la editia din acest an, care va avea loc in perioada 5 – 22 martie, au fost selectate si vor participa 50 de trupe din 23 tari. 223 de reprezentatii vor avea loc in 37 de sali de teatru din intreg orasul. Tot in cadrul festivalului vor fi sustinute 2 workshop-uri pentru artisti si vor fi organizate 5 expozitii.

TdAB_Iepurele_Alb_Romulus_Boicu-0025300 p

TdAB_Iepurele_Alb_Romulus_Boicu-0079300

„Iepurele alb” este unul dintre cele doua spectacole care vor deschide festivalul, pe 5 martie.
 
Spectacolul „Iepurele alb” (varsta 4-110 ani) a luat nastere prin maiestria actritelor Ana Craciun Lambru si Lavinia Pop Coman si a avut premiera in decembrie 2018.

Concept, scenografie si costume: Ana Craciun Lambru, Lavinia Pop Coman
Miscare scenica si ilustratie muzicala: Ana Craciun Lambru
Lumini: Traian Marin
Grafica: Romulus Boicu
Regia: Ana Craciun Lambru

In Bucuresti, „Iepurele alb” poate fi vazut pe 21 martie si pe 25 aprilie, de la ora 11.00, la Teatrul de Arta Bucuresti, iar biletele se gasesc in retelele Eventbook si MyStage.

Afis_Iepurele alb_final_web

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate