Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Programul CASA LIPATTI OpenStage 2020. Stagiune de recitaluri Online
(Arte vizuale)
Primaria Municipiului Bucuresti, prin „Casa Artelor Dinu Lipatti”, lanseaza sesiunea de inscrieri pentru a treia Editie a programului cultural CASA LIPATTI OpenStage 2020 – Online, din luna mai. Programul cultural CASA LIPATTI Open Stage 2020 consta intr-o stagiune de Recitaluri lunare, pe o tema data, dedicata muzicienilor profesionisti de toate varstele.
Prin digitalizarea activitatilor si trecerea stagiunii CASA LIPATTI Open Stage 2020 in mediul Online, am creat o scena accesibila artistilor romani din intreaga tara si publicului din intreaga lume.

Datorita succesului de care se bucura programul cultural si a numarului mare de inscrieri, cea de-a treia Editie se va desfasura in doua etape: CASA LIPATTI Open Stage dedicata artistilor profesionisti pe data de 24 mai 2020 si CASA LIPATTI Open Stage Junior pe data de 31 mai 2020. Recitalurile vor fi transmise online, la orele 17:00, in regim de Premiera pe paginile de Facebook, Youtube si Instagram ale Casei Artelor „Dinu Lipatti”.

Cea de-a treia Editie Casa Lipatti OpenStage - Lipatti & Enescu si Muzica romaneasca este dedicata marelui compozitor, violonist, dirijor, pianist si profesor George Enescu, de la a carui trecere in eternitate s-au implinit in aceasta luna 65 de ani, precum si marelui pianist si compozitor Dinu Lipatti si muzicii clasice romanesti.
Inscrierile se vor face la adresa de mail openstage@casaartelordinulipatti.ro in perioada  5 mai –17 mai 2020, in baza Regulamentului, a Fisei de inscriere si a transmiterii inregistrarilor cu o lucrare completa sau mai multe, din repertoriul muzicii romanesti clasice, prin wetransfer.com la adresa de mail mentionata. Pentru CASA LIPATTI Open Stage dedicata artistilor profesionisti, inregistrarile trimise trebuie sa aiba o durata intre 10 si 30 de minute, iar pentru CASA LIPATTI Open Stage Junior - intre 5 si 15 minute.

Cele mai performante interpretari din toate Editiile desfasurate pe parcursul intregului an, vor fi prezentate marelui public in cadrul Recitalului de Gala CASA LIPATTI Open Stage 2020, ce va fi organizat in data de 2 Decembrie 2020, cu ocazia implinirii a 70 de ani de la intrarea in eternitate a marelui pianist si compozitor Dinu Lipatti. Gala Lipatti va avea loc in Salonul de Muzica al Casei Lipatti din Capitala, pe scena dotata cu un exceptional pian Steinway, unde odinioara marele muzician roman si-a petrecut orele de studiu si de creatie.

Programul este coordonat de pianista Madalina Pasol si condus de regizoarea si pianista Alice Barb, Directorul fondator al Casei Artelor „Dinu Lipatti”.

Va invitam cu drag sa participati la un eveniment de exceptie, care promoveaza  talentul si cultura romaneasca!

afis open stage

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate