Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Linked Culture 2020: live talk-show despre management și marketing cultural
(Viață)
Cum arata mobilitatea in cultura anul acesta? In zilele de 21 si 22 mai 2020, incepand cu ora 10:00, vom putea urmari o serie de interviuri si discutii despre alternative, creativitate, resurse si solutii in fata numeroaselor provocari si oportunitati existente in lumea culturala si artistica. Conferinta Linked Culture 2020 va fi difuzata LIVE, pe pagina de Facebook: BMagency.
Conferinta de management si marketing cultural, Linked Culture, si-a propus inca de cand s-a nascut sa fie alaturi si sa faciliteze o adunare pentru oamenii creativi, intreprinzatori si pentru toti cei care sunt interesati de dezvoltarea sectorului cultural din Romania.

In contextul actual, organizatorii au schimbat scenariul si iata ca ceea ce trebuia sa fie o conferinta si cateva ateliere despre management si marketing cultural tinute la Timisoara, editia a 4-a se transforma intr-un eveniment online sau, mai bine zis, intr-o televiziune temporara.
Tema centrala este mobilitatea, iar zilele de 21 si 22 mai ne vor prezenta discutii despre ce se intampla acum si ce va fi mai incolo in muzica, film, arta, teatru, literatura si zona de entertainment.

Artisti, muzicieni, antreprenori si manageri culturali, regizori si actori, reprezentanti ai institutiilor culturale sau publice se vor afla in cele doua studiouri, Timisoara si Bucuresti, pentru a incerca sa gaseasca impreuna solutiile viitorului ce se arata foarte incert.

Despre importanta culturii in momentele critice cu care ne confruntam, vor vorbi cateva personaje care creeaza un echilibru in jurul lor si sunt de fapt agenti de schimbare intr-o lume care are tendinta de a sta pe loc.

Invitatii anuntati la Linked Culture 2020, sunt: Alexandru Vakulovski (poet, prozator), Antonio Nartea (Event Manager clubul Expirat), Bogdan Georgescu (regizor), Bogdan Serban (Radio Guerrilla), Codrut Dumitrescu (Co-Fondator Overground Music), Codruta Vulcu (Fondatoare ARTmania Festival), Dana Sarmes (Presedinte Asociatia Culturala Contrasens), Doru Trascau (solist The Mono Jacks), Edmond Lenarth (Booking Manager Electric Castle), Elena Marcu (Co-fondatoare Black Button Books), Mihai Furtuna (avocat), Romina Popescu (BETA), Simona Neumann (Director Executiv Asociatia Timisoara 2021), Tavi “Vita” Horvath (solist Implant Pentru Refuz), Tinu Vidaicu (Co-Owner Epic Society), Tudor Giurgiu (regizor, scenarist, producator), Vlad Nanca (artist vizual).

Evenimentul este dedicat intregului spectru de practici culturale si artistice, punand accent pe latura aplicata: management, marketing, relatii publice, fundraising, productie, publishing, afiliere la retele nationale si internationale.

Participarea este gratuita si nu necesita inscriere in prealabil. Mai multe informatii despre conferinta pot fi gasite in evenimentul de pe Facebook: Linked Culture 2020 - Management si Marketing cultural.

Linked Culture 2020_online edition_1

Cu sprijinul: Lidl Romania, Side Trading
Parteneri culturali de proiect: NO.MAD Talks, Expirat
Parteneri media: RADIO GUERRILLA, IQads, SMARK
Sustinem: Timisoara 2021

BMagency este o agentie de Comunicare si PR din Timisoara, orientata pe evenimente culturale, dar care ia in grija ei si partea de productie de evenimente.


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate