Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
9 februarie 2023
Recomandări
The best of TES FEST @Teatrul Evreiesc de Stat
(Teatru)
Teatrul Evreiesc de Stat va organiza in perioada 25-31 mai cea de-a V-a editie a Festivalului International de Teatru Idis TES FEST. „THE BEST OF TES FEST" va fi o retrospectiva on-line a unora dintre cele mai importante momente prezentate pe scena Teatrului Evreiesc de Stat, pe parcursul editii ale Festivalului International de Teatru Idis TES FEST.
Chiar si in aceste momente extrem de dificile, pentru fiecare dintre noi, TES continua proiectul sau de anvergura – Festivalul International de Teatru Idis TES FEST, sustinut inca de la prima editie de catre Primaria Municipiului Bucuresti.

Gandurile si emotiile transmise, in toata aceasta perioada, catre teatrul nostru, comunicarea intensa cu prietenii si colaboratorii nostri, reprezentanti ai limbii si culturii idis din intreaga lume, ne-au incurajat sa credem in continuare in visul nostru de a realiza, in fiecare an, acest eveniment unic in lume - Festivalul International de Teatru Idis TES FEST, si de a face din Teatrul Evreiesc de Stat un pol al culturii idis din intreaga lume.

De asemenea, impreuna cu toti prietenii si colaboratorii nostri din Israel, SUA, Polonia, Franta, Austria, Ucraina, Rusia, Republica Moldova vom sarbatori, pe 30 Mai, Ziua Limbii si Teatrului Idis printr-o serie de evenimente speciale, difuzate in mediul on-line.
Fragmente din inregistrarile video, realizate pe scena noastra, dar si momente artistice in premiera, realizate de actorii trupei TES, vor fi transmise zilnic, pe retelele noastre de socializare:
* Facebook - https://www.facebook.com/teatrulevreiesc/
* YouTube - https://www.youtube.com/teatrulevreiesc

Teatrul Evreiesc de Stat aniverseaza, in acest an, 72 de ani de existenta si 144 de ani de la infiintarea primului teatru profesionist de limba idis din lume in Romania, la Iasi, in anul 1876, de catre scriitorul si artistul Avram Goldfaden.

Editia a V-a a Festivalului International de Teatru Idis TES FEST este un simbol al continuitatii, ce ilustreaza dorinta Teatrului Evreiesc de Stat de a mentine viu spiritul limbii si culturii idis, de a crea, chiar si de la distanta, o poarta spre cunoastere, spre diversitate culturala, de a demonstra ca, prin solidaritate, prietenie si sinceritate, valorile culturale reale sunt mai prezente si mai importante ca niciodata.

Afi? TES FEST, edi?ia a 5-a


Festivalul International de Teatru Idis - TES FEST este un eveniment organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Evreiesc de Stat.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate