Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Ritmuri de jazz la Școala de Muzică Sonore. Cursurile de Saxofon sunt disponibile începând din 1 iunie
(Muzică)
Localizata in inima Capitalei, pe strada George Enescu, nr. 8, Scoala de Muzica Sonore si-a reluat activitatea artistica odata cu sfarsitul starii de urgenta cauzata de COVID-19.
Toate cursurile individuale de pian, canto, chitara clasica, chitara electrica si ukulele au inceput sa fie frecventate de micii artisti care au fost nevoiti sa renunte o perioada la ceea ce le aducea bucurie: muzica.
Pe langa cursurile mentionate, Sonore introduce cursuri de SAXOFON, un instrument mai putin cunoscut de cei mici, dar care starneste interesul adolescentilor si adultilor prin sonoritatea sa unica.

”Am cunoscut tot mai multi tineri si adulti care sunt interesati de sonoritati mai putin cunoscute lor. Chiar as putea spune ca am cunoscut parinti si prieteni ai acestora care si-au exprimat curiozitatea cu privire la stilul jazz si atunci ne-am gandit ca este momentul sa oferim mai mult. Intamplarea face ca l-am cunoscut pe domnul Sorin Zlat Sr. la momentul potrivit, chiar cand ne gandeam cum am putea materializa ideea noastra si cum am putea oferi cursuri de saxofon, un instrument deosebit asociat cu stilul de muzica jazz, celor interesati. Aceasta decizie pe care am luat-o reprezinta inca o piatra la temelia comunitatii noastre. Ne dorim sa oferim tuturor iubitorilor muzicii posibilitatea de a descoperi si alte genuri muzicale, de a incerca sa se autodepaseasca, lucrand, bineinteles, cu oameni care promoveaza calitatea”, a declarat Cotruta Teodora, Directorul Scolii de Muzica Sonore. 

Cursurile vor fi sustinute de profesorul Sorin Zlat Senior, saxofonist de jazz, clarinetist, orchestrator si castigator a numeroase premii. Artistul a colaborat cu muziceni de renume din tara precum Ion Baciu Jr., Petrica Andrei, Marius Vernescu, Anca Parghel, Tudy Zaharescu, Marian Georgescu, Liviu Marculescu, Marcel Pavel, Luminita Anghel, Alexandru Arsinel, Doina Badea, Corina Chiriac, Big Band-ul Radio, dar si cu artisti internationali.

Sorin Zlat Sr.
Sorin Zlat

In stilul sau interpretativ se pot regasi influente de la muzicieni de jazz si pop precum: Charlie Parker, Sonny Stitt, Dexter Gordon, John Coltrane, Michael Brecker, Kenny G., Candy Dulfer, Groover Washington si multi altii. In anul 1979, Sorin Zlat Sr. a obtinut Marele Premiu si Premiul pentru cel mai bun solist la Concursul de Jazz de la Sibiu, alaturi de trupa de jazz-rock ”Transfer”. Artistul a participat la festivaluri de renume precum Tokyo Jazz Festival, Luxemburg Jazz Festival, Balkan Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival, Craiova Jazz Festival, Bucharest Jazz Festival si a cantat in locatii celebre, Vortex Jazz Club, Pizza Express (Londra) si Jazz Station Club (Bruxelles) fiind cateva dintre acestea.

Cursurile de saxofon se adreseaza tinerilor cu varsta minima de 14 ani si adultilor. Cei care sunt interesati de aceste cursuri vor avea posibilitatea de a alege intre doua tipuri de abonamente, in functie de numarul de ore pe care doresc sa-l desfasoare lunar. Detalii despre cursuri si tarife pe www.sonore.ro.

Scoala de muzica Sonore este, inainte de toate, o comunitate artistica unde toti elevii sunt incurajati sa se dezvolte prin muzica. Misiunea scolii este de a crea legaturi puternice intre oameni, prin muzica, de a-i ajuta pe elevi sa se descopere pe ei insisi prin cursurile oferite, dar si de a oferi posibilitatea fiecaruia sa isi descopere talentul.

curs pian SONORE

curs canto SONORE

CURSANTI SONORE
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate