Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
O sole mio şi Magic Swing în aer liber pe 6-7 iunie la Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” din Constanţa
(Teatru)
Deschiderea teatrelor din Romania spre publicul lor este deja posibila de cateva zile. Aflat printre primii care si-au asumat curajul propunerii unor evenimente in aer liber, Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski”, isi invita publicul deja in acest week-end in parcul din fata teatrului, pentru a participa la doua concerte, dand semnalul reinsufletirii vietii culturale constantene, dupa o perioada dificila si neobisnuita in care lumea a incetat sa mai functioneze dupa regulile obisnuite.
Sambata 06 iunie, ora 20.00, va putea fi vazuta o adaptare muzicala a spectacolului de divertisment O SOLE MIO, oferind publicului momente de relaxare si emotie vie alaturi de solisti vocali si artisti lirici constanteni, in compania fermecatoare a muzicii italienesti, iar duminica 07 iunie, ora 20.este programat un spectacol-concert intitulat MAGIC SWING, propunand 90 de minute de hituri celebre din genurile swing, pop, rock si musical din anii’50-’90.
   
Acest tip de evenimente in care artisti vor evolua pe terasa teatrului sunt programate sa aiba loc in fiecare saptamana, sambata si duminica, la aceeasi ora, 20.00, pana in data de 31 august 2020. Primele 4 seri sunt cu intrarea libera, capacitatea spatiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune. In perimetrul asigurat de organizatori este permisa participarea spectatorilor in limita scaunelor puse la dispozitie. Singurele posibile motive de anulare a evenimentelor ar putea fi doar conditiile meteo neprielnice.
   
Daniela Vladescu, director general al Teatrului National de Opera si Balet “Oleg Danovski”, declara inaintea evenimentului: „Asteptam cu emotie revederea cu publicul nostru, toata lumea are acel entuziasm pe care il ai inaintea unui debut, totul este foarte nou pentru noi toti, dar speram sa reusim sa regasim, impreuna cu spectatorii, drumul spre normalitate, din acest inceput de vara la Constanta. Artistii sunt nascuti sub o stea generoasa si unica si poarta un har pe care putini il primesc. Artistii sunt meniti sa traiasca dincolo de timp si de propria lor viata, in amintirea celor pe care i-au ajutat sa traiasca mai frumos. Artistii, chiar daca  nu primesc intotdeauna ceea ce merita, pot vindeca suflete bolnave prin cuvant si gest, prin sunet si imagini si pot hrani oameni dornici de sensibilitate si de iubire. Asa stand lucrurile, de ce ar trebui ca noi, artistii, sa fim altfel decat optimisti? TOTUL VA FI BINE!”

Daniela Vladescu_PHOTO-2020-05-06-13-24-10

Ambele spectacole sunt organizate cu sprijinul Primariei Municipiului Constanta, al Directiei Generale a Politie Locale a Municipiului Constanta, al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Constanta si al Directiei de Sanatate Publica Constanta.
   
Pentru aceste doua evenimente, Teatrul National de Opera si Balet “Oleg Danovski” s-a pregatit sa respecte toate reglementarile privind prevenirea contaminarii cu noul coronavirus SARS –COV-2 si pentru asigurarea desfasurarii activitatilor in conditii de siguranta sanitara in domeniul culturii, reglementari cuprinse in Ordinul emis de catre MINISTERUL CULTURII  nr.2.879 din 29 mai 2020, si de catre MINISTERUL SANATATII nr.967 din 29 mai 2020.
 
Toate instructiunile de participare in spiritul prevenirii contaminarii cu noul coronavirus SARS-COV-2 sunt afisate pe site-ul www.tnobconstanta.ro si pe adresa de FB - Teatrul National de Opera si Balet Oleg Danovski.

Afis O sole mio

Afis Magic Swing
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate