Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
History® difuzează în exclusivitate serialul documentar „Oamenii Mlaștinilor: Invazia Șerpilor”
(Cinema)
HISTORY® difuzeaza in exclusivitate, incepand cu 24 iunie, in fiecare miercuri, de la ora 22.00, serialul „Oamenii Mlastinilor: Invazia Serpilor”, care ii urmareste pe cei mai buni vanatori americani, in incercarea de a opri invazia serpilor din rezervatia Everglades Florida, si de a proteja comunitatea, speciile indigene si mediul de impactul invaziei.
Pitonii birmanezi, originari din sud-estul Asiei, au devenit in ultimele decenii o amenintare pentru rezervatia naturala Everglades, o zona cu un climat tropical care favorizeaza inmultirea acestor reptile. In timp, acestea au invadat poienile si mlastinile din rezervatie, decimand specii intregi de animale, fara un pradator natural care sa ii opreasca, cu exceptia omului.
Pentru a-i combate si a preveni distrugerea ecosistemului, statul american a creat un program special de eliminare a pitonilor, iar cei mai mari vanatori din Louisiana au raspuns pozitiv acestui demers.

Asadar, Troy Landry, supranumit si „regele mlastinii”, fiul sau, Chase, legendarul vanator, Bruce Mitchell si pescarul profesionist, Zak Bagby s-au aventurat in Triunghiul Everglades pentru a eradica acesti serpi.
Pe parcursul celor patru episoade, vanatorii se confrunta cu o realitate cumplita: invazia este mai ampla decat se asteptau. In timp ce eforturile lor se intensifica, fac apel la calauze si la drone termale pentru a vana pitonii ce pun in pericol rezervatia.

Ilustrare Comunicat de Presa

Despre HISTORY®
HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV internationale. HISTORY® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala, ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.
HISTORY® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.
HISTORY® a fost lansata in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradusa in 37 de limbi. HISTORY® reprezinta principalul canal din portofoliul A + E Networks.
Televiziunea HISTORY® este disponibila in Romania de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom si Vodafone.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial HISTORY Romania, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube..Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate