Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Ediția din 2020 a Rocanotherworld stă sub semnul solidarității și susține 500 de familii din medii defavorizate din județul Iași
(Muzică)
Mai mult decat un festival, Rocanotherworld este o manifestare care a debutat in anul 2016 si l-a avut ca inspiratie pe Ioan Dan Niculescu („Roca”) — designer, calator, DJ, gurmand, antreprenor si deschizator de suflete. Spiritul festivalului s-a nascut de la dorinta de a oferi si a principiilor pe care acesta le-a imbratisat de-a lungul vietii: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru altii!.
Reprezentand un demers colectiv de a darui si dorindu-si sa creasca atat nivelul de constientizare a problemelor din societate, dar si implicarea comunitatii, festivalul va fi alaturi anul acesta de 500 de familii din mediile defavorizate care au nevoie de ajutor. Cu ajutorul Kaufland Romania, Rocanotherworld va asigura produse esentiale, atat alimentare, cat si de igiena sanitara si personal catre familii din 4 sate din comuna Lungani.

Anul acesta, intre 24 – 28 iunie, 15 artisti vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iasi, printre care: Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Argatu, Jurjak, EYEDROPS, Toulouse Lautrec si om la luna.
Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e unul solidar, iar achizitia acestuia sustine artistii care vor urca pe scena festivalului si care in anii trecuti au concertat pro bono pentru a fi alaturi de cauzele promovate de Rocanotherworld.

„Am invatat in toata aceasta perioada ca, desi sunt multe nevoi, poti incepe oricum si de oriunde pentru a rezolva macar cateva dintre ele pentru ca e important fiecare zambet a tuturor celor care au nevoie de tine. Desi s-au schimbat multe, valorile si increderea noastra a ramas aceeasi. Credem cu adevarat in spiritul #BeForOthers, necesar acum poate mai mult ca oricand, tocmai de aceea si in acest an, festivalul isi va pastra latura caritabila.  De la an la an ne demonstrati ca #impreuna putem mai mult si mai bine. Ne inclinam in fata inimilor voastre si va simtim mai aproape ca oricand!”,
spun organizatorii festivalului.

„Impartasim valorile promovate de festivalul Rocanotherworld si ne bucuram sa le fim alaturi in acest an total aparte, care ne-a aratat ca implicarea face diferenta in vietile celor din jur. Sprijinim cauza pentru a duce putina bucurie celor 500 de familii fara posibilitati din judet”,
a declarat Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania.

Biletele sunt in numar limitat si se pot achizitiona de pe https://rocanotherworld.iabilet.ro si din reteaua iaBilet.
Partener: Kaufland Romania.
Sponsori: Stalinskaya, Rose Mary, CGM, SCC.
Promo Partners: Ambra Sign, Wink.

Parteneri de ospitalitate: Bellaria, La Pranz, Ford, Casa de vinuri Cotnari, Vitamin Aqua, Aqua Carpatica.
Sustinut de: Primaria Iasi, Promotop, Bad unicorn, IPPU, Atelierul de film, Argo, Dots and Bits.

RAW_2020

Asociatia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld si Classix din Iasi, avand drept scop revitalizarea culturala a orasului, angrenarea comunitatilor creative si implicarea in viata civila a societatii prin actiuni care promoveaza spiritul proactiv, contributiv si participativ.

Mai multe informatii despre campaniile derulate se pot gasi si pe canalele Rocanotherworld:
Facebook: https://www.facebook.com/rocanotherworld/
Instagram: @rocanotherworld

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate