Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
22 februarie 2024
1632 • Galileo Galilei publica Dialog despre cele doua mari sisteme ale lumii
1788 • S-a nascut Arthur Schopenhauer (d. 1860)
1810 • S-a nascut Frederic Chopin (d. 1849)
1900 • Prima auditie, la Paris, a "Sonatei nr. 2 pentru vioara si pian" de George Enescu (la pian - George Enescu)
1903 • S-a nascut Tudor Musatescu (d. 1970)
Recomandări
VăraTIC: Recomandări de weekend la Teatrul Ion Creangă
(Teatru)
Amfiteatrul VaraTIC al Teatrului Ion Creanga si-a deschis portile in weekendul 11-12 iulie in gradina Casei Eliad, cu spectacole si povesti pe placul celor mai mici spectatori si parintilor acestora. In decorul colorat, printre pernute si umbrelute, copiii s-au bucurat de reintalnirea cu personaje din basme clasice de Ion Creanga, dar si din universul povestilor create special pentru micutii spectatori de astazi.
Programul, desfasurat in aer liber – intr-un cadru pregatit cu respectarea masurilor de siguranta si cu grija pentru confortul intregii familii – continua in weekendul 18-19 iulie cu doua productii indragite din repertoriul Teatrului Ion Creanga. Sambata, de la orele 10:00 si 19:00, scena din gradina Casei Eliad gazduieste „Amintiri intr-o valiza”, un spectacol non-verbal creat de coregrafa Andra Burca pentru copiii cu varsta intre 2 si 5 ani. Imbracata in multiple straturi de sens, povestea amintirilor din valiza le vorbeste celor mici si mari deopotriva, fascinand prin simplitatea mijloacelor pe care le foloseste si prin bogatia emotiei pe care o transmite.

Fascinatia este cuvantul cheie si pentru programul zilei de duminica, intr-un spectacol care propune o calatorie inedita alaturi de doi pinguini pasionati de muzica. „Pinguinii melomani”, pus in scena si interpretat de Alexandrina Halic si Anca Zamfirescu, aduce in atentia copiilor de varsta prescolara povestea a doi exploratori curajosi care evadeaza de la Circ din dorinta de a ajunge la Polul Sud. Insa cu un nou prieten alaturi si cu ajutorul muzicii, acestia vor gasi cel mai potrivit loc pe care sa-l poata numi... acasa. Spectacolul poate fi urmarit duminica, 19 iulie, de la orele 10:00 si 19:00.

Numarul de locuri disponibile este limitat, iar biletele se pot achizitiona exclusiv online, prin Entertix.ro sau Myticket.ro. Mai multe informatii despre stagiunea estivala „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru” sunt disponibile pe www.teatrulioncreanga.ro.

7

Stagiunea estivala VaraTIC
Organizata de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, in parteneriat cu ARCUB, stagiunea estivala „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru” se desfasoara in fiecare weekend in perioada 11 iulie – 27 septembrie 2020, in gradina Casei Eliad (Bd. Mircea Voda nr. 5, Sectorul 3), sub forma unui program de teatru in aer liber dedicat celor mai mici spectatori: copiii cu varsta sub 6 ani.

Siguranta participantilor

Pentru a asigura siguranta participantilor la spectacole, programul si spatiul Amfiteatrului VaraTIC au fost gandite in concordanta cu normele si masurile impuse de autoritati pentru organizarea activitatilor culturale in aer liber (organizarea triajului epidemiologic la intrarea in amfiteatru, reducerea numarului de locuri, dezinfectarea frecventa a suprafetelor si echipamentelor etc.).

Accesul la spectacole

Accesul se face cu respectarea Regulamentului elaborat de Teatrul Ion Creanga in conformitate cu normele si masurile aflate in vigoare in contextul pandemiei SARS-CoV-2. Documentul, care include si detalii despre politica de anulare/reprogramare a spectacolelor, poate fi consultat pe platformele Entertix sau Myticket si pe website-ul www.teatrulioncreanga.ro, in sectiunea Bilete. Nerespectarea regulamentului atrage dupa sine interzicerea accesului in spatiul Amfiteatrului.

.........

Mai multe informatii despre Stagiunea estivala „VaraTIC: Miniteatru in Amfiteatru” sunt disponibile pe teatrulioncreanga.ro si Facebook.com/TeatrulIonCreanga.

Program VaraTIC - IULIE


Organizator: Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul Ion Creanga;
Partener: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti;
Parteneri media: Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, Radio National FM, Societatea de Transport Bucuresti STB, Agerpres, Jurnalul National, Forbes Kids, Modern Dads, Pap Tot;
Un program recomandat de Radio Itsy Bitsy.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate