Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
Din 20 iulie, HISTORY deschide „Sezonul Extratereștrilor”, prin difuzarea unor documentare tematice
(Cinema)
HISTORY difuzeaza incepand din 20 iulie, de la ora 22.00, o serie de documentare, reunite sub numele de „Sezonul extraterestrilor”, care exploreaza lumea misterioasa a activitatilor extraterestre.
Fiecare dintre aceste documentare aduce in prim-plan cate un subiect controversat legat de fenomene extraterestre care au fost sursa a numeroase intrebari vehiculate in spatiul public de-a lungul timpului. Prin intermediul acestor documentare, telespectatorii vor afla povestea unui program militar intens dezbatut, menit sa protejeze populatia impotriva unui atac din spatiu, vor fi martori la relatarile impresionante ale celor care au supravietuit intalnirilor extreme si vor putea urmari declasificarea unor informatii secrete.

OZN-uri: Intalniri periculoase” este primul documentar din aceasta serie si va fi difuzat, in premiera, luni, 20 iulie de la ora 22:00. Acesta surprinde o investigatie a intalnirilor de gradul a III-lea dintre oamenii obisnuiti si vizitatorii altei lumi, prin cercetari amanuntite ale unor dosare reale, reconstituiri dramatice si interviuri cu experti.

Urmatorul documentar din serie, „OZN Top Secret”, transmis in exclusivitate luni, 27 iulie, de la ora 22:00, face o analiza complexa a misiunilor speciale ale fortelor de ordine si militare care au ca scop protejarea civililor de intalnirile extraterestre. Documentarul reface firul intamplarilor prin intermediul unor dosare secretizate si a interviurilor cu specialisti.

Seria include si alte documentare consacrate precum: „Hangar 1: Fisierele OZN” (vineri, 24 iulie) si „Vanatoarea de extraterestri” (miercuri, 29 iulie).
De asemenea, in cadrul maratonului de documentare „Sezonul extraterestrilor”, publicul va putea viziona si o selectie a unor episoade speciale din productiile „Extraterestri Antici” si „Blestemul Fermei Skinwalker”.

Ilustrare Comunicat de Presa

Despre HISTORY®
HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV internationale. HISTORY® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala, ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.
HISTORY® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.
HISTORY® a fost lansata in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradusa in 37 de limbi. HISTORY® reprezinta principalul canal din portofoliul A + E Networks.
Televiziunea HISTORY® este disponibila in Romania de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom si Vodafone.
Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial HISTORY Romania, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate