Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
4 februarie 2023
1872 • Se naste Octav Bancila
1909 • Premiera piesei "Apus de soare" de Barbu Stefanescu Delavrancea, pe scena Teatrului National din Bucuresti
1927 • Prima pelicula sonora din istoria filmului, "The jazz singer"
Recomandări
HISTORY transmite, în exclusivitate, primul sezon al serialului-documentar „Construcții fantomă”
(Cinema)
HISTORY difuzeaza, in premiera, incepand din 19 august, de la ora 20.00, primul sezon al serialului-documentar „Constructii fantoma”, care aduce in atentia publicului proiecte inedite de inginerie din intreaga lume, abandonate si transformate, in prezent, in ruine celebre.
Intr-o serie de sase episoade, vor fi readuse in prim-plan cladiri si constructii abandonate din intreaga lume, cu povestile lor, motivele pentru care au ramas ruine, si implicatiile pe care le-ar avea continuarea unor astfel de proiecte in prezent.

Povestile sunt relatate amanuntit de catre specialisti in domenii diverse, pentru o privire de ansamblu a subiectului. Astfel, cei interesati vor afla cum a devenit o mica insula miniera japoneza unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe planeta sau cum a creat Germania nazista o imensa unitate de control a mintii intr-o statiune de vacanta.
Mai mult, publicul va putea descoperi pe parcursul episoadelor, de la cladiri care au lasat in urma orase goale, la drumuri si poduri inchise, centrale electrice care odata alimentau cu energie orase intregi, pana la baze militare secrete si cimitire ale unor nave de razboi.
Toate aceste constructii si proiecte au fost in trecut parte a unor planuri ambitioase care la momentul respectiv au schimbat felul in care oamenii s-au raportat la realitate. Astazi, au devenit simboluri istorice, care inca atrag numeroase intrebari.

Ilustrare Comunicat de presa

HISTORY® este unul dintre cele mai cunoscute si indragite branduri TV internationale. HISTORY® reprezinta o sursa de divertisment si informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin povestile inspirationale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viata reala, ale caror experiente sunt adesea mult mai spectaculoase decat fictiunea.
HISTORY® provoaca si duce mai departe notiunea traditionala de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectiva alternativa. Gama variata de emisiuni difuzate dezvaluie modul in care povestile umane sunt modelate de fapte fascinante si adesea surprinzatoare.
HISTORY® a fost lansata in 1995 si ajunge la peste 300 de milioane de locuinte din intreaga lume, in peste 150 de teritorii, fiind tradusa in 37 de limbi. HISTORY® reprezinta principalul canal din portofoliul A + E Networks.
Televiziunea HISTORY® este disponibila in Romania de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, IPTV si DTH din tara, inclusiv: Akta-DCS, Digi, Orange TV, Telekom si Vodafone.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul oficial HISTORY Romania, pagina de Facebook HISTORY Romania sau canalul local de YouTube.

.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate