Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
25 aprilie 2024
Recomandări
„Femeia, eterna poveste” vă aşteaptă pe 25 august, în aer liber, la Teatrul de vară Herăstrău
(Teatru)
Pe 25 august, la Teatrul de Vara Herastrau, de la ora 20.30, Primaria Municipiului Bucuresti prin Teatrul „Stela Popescu” prezinta spectacolul „Femeia, eterna poveste”, o poveste interbelica in regia lui Attila Vizauer, pe un scenariu de Ema Stere, scenografia Anca Albani, coregrafia Ioana Macarie.
In distributie va veti intalni cu actorii Ana Maria Ivan, Cristi Neacsu, Aurel Sorin Sandu, Viorel Paunescu, solisti vocali Crina Matei si Daniel Filipescu, instrumentisti Gabriel Stanescu – vioara, Ionut Preda – acordeon, Alexandru Burca – pian, Raul Kusak aranjament muzical. Danseaza Silvia Mauritiu, Cristina Marin Neagu, Ioana Petric, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cosmin Vasile.
   
Actiunea se petrece pe terasa localului bucurestean „Leul si carnatul”, intr-o seara de vara, prin 1937 sau 1938. Protagonistii sunt Maria, proaspat angajata la bucatarie si chelnerul Pavel. Povestea evolueaza in jurul celor care se afla in local, printre care Maria recunoaste un barbat de la o masa, cel care urma sa se casatoreasca cu stapana ei, Tita Cristescu, ucisa in ziua de Craciun a anului 1935. Barbatul este acum insotit de o tanara si, pentru ea, plateste o dedicatie care deschide programul muzical al serii. Povestea alterneaza cu momente muzicale celebre ale vremii, pe care le veti recunoaste cu siguranta, precum Iubesc femeia (Cristian Vasile), Femeia, eterna poveste (Titi Botez), Ce faci asta seara tu (Dorel Livianu) si nu numai. La acea vreme, moartea Titei Cristescu fusese un scandal imens in presa, cu atat mai mult cu cat personajele implicate erau oameni importanti. Tita Cristescu era fiica lui Gheorghe Cristescu, zis „Plapumarul”, unul dintre fondatorii si primul secretar al Partidului Comunist Roman, iar cel despre care se credea ca a omorat-o era celebrul inginer Liviu Ciulei.

Mai multe veti descoperi singuri in spectacolul Femeia, eterna poveste, o poveste despre Bucurestiul intebelic, cu muzica lui, cu rafinamentul si misterele sale.

Biletele se pot cumpara:
www.startickets.ro, www.mystage.ro , www.bilete.ro, www.iabilet.ro , www.bilet.ro
La casa de bilete de la teatrul de Vara Herastrau cu maxim 3 h inainte de inceperea spectacolului.
Rezervari telefonice la tel. 0753174618 .

Afis Femeia, eterna poveste 25 august, Herastrau

www.teatrulstelapopescu.ro
www.facebook.com/TeatrulStelaPopescuOfficial
www.instagram.com/teatrulstelapopescu


.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate