Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
8 februarie 2023
1828 • Se naste Jules Verne
1856 • Barbu Stirbei decreteaza desfiintarea robiei în Tara Româneasca
1859 • Intrarea triumfala a lui Alexandru Ioan Cuza în Bucuresti, dupa alegerea sa ca domn al Principatelor Române
1880 • Franta, Germania si Marea Britanie recunosc independenta de stat a României
1907 • Rascoala taranilor din satul Flamânzi, judetul Boto?ani
1916 • Românul Tristan Tzara creeaza un nou curent de avangarda: dadaismul
Recomandări
Curtea Veche Publishing la târgul online LibFest: reduceri de până la 50% și întâlniri cu cei mai îndrăgiți autori
(Literatură)
In perioada 25-28 martie 2021, Curtea Veche Publishing va lua parte la prima editie a targului online de carte si experiente culturale LibFest, organizat de Libris. Dupa 16 ani, targul de carte organizat de cocheta librarie din Brasov se muta in mediul online.
Cea mai mare parte a ofertei editoriale Curtea Veche Publishing va fi redusa cu 35%-50% pe site-ul Libris.ro si cititorii vor putea paticipa la intalniri virtuale cu personalitati precum Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, istoricul Adrian Cioroianu, autoarea de carti pentru copii Harriet Muncaster.

Curtea Veche Publishing se va afla printre cele 100 de edituri cu standuri virtuale pe Libris.ro, unde se vor regasi peste 25.000 de titluri, insumand 1 milion de volume care vor putea fi achizitionate cu reducere. Printre titlurile cele mai noi de la Curtea Veche Publishing, cititorii vor putea gasi si: ultima carte de bucate a lui Jamie Oliver, VEG; romanele Marinei Stepnova, Lectii de italiana si Femeile lui Lazar; O noua cale. Lectiile coronavirusului de Edgar Morin; ultima carte a lui Marian Godina, Padurea; reeditarea bestsellerului Toti marketerii sunt mincinosi de Seth Godin si multe altele.

Pe langa reduceri, Curtea Veche Publishing a pregatit, impreuna cu organizatorii, oferte speciale de carti cu autograf si evenimente online cu unii dintre cei mai indragiti autori ai momentului: Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, Harriet Muncaster (creatoarea seriei de carti pentru copii Isadora Moon), istoricul Adrian Cioroianu, psihologul Gáspár György, Alex Donovici (co-autorul colectiei de carti pentru copii Povestile Cristinei si cel mai vandut autor de carti pentru copii la Curtea Veche Publishing in 2020), Raluca Kisescu (autoarea cartii Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio) si Georgiana Gerea (autoarea volumului Tehnici de invatare).

Evenimentele vor putea fi urmarite gratuit pe paginile de Facebook Libris.ro si Curtea Veche Publishing. Gasiti programul complet al evenimentelor mai jos:


Joi, 25 martie

10:30
– Lansarea volumului Tehnici de invatare de Georgiana Gerea.


21:30 – Lansarea volumului Povestea unicornului care a alergat de la birou la Rio de Raluca Kisescu. Alaturi de autoare, la eveniment vor participa Alice Nastase Buciuta (redactor-sef la revista Tango-Marea Dragoste) si Marius Pancu (jurnalist Digi24). Eveniment moderat de Miruna Meirosu (PR Manager Curtea Veche Publishing).


Vineri, 26 martie

11:30
– Lansarea volumului Secolul XXI si Casa Regala in prezenta Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei. Eveniment moderat de Nicolae Pepene (directorul Muzeului Judetean de Istorie Brasov).


12:00 – Lansarea volumului O tara se construieste zi de zi. Cea mai frumoasa poveste, vol. al III-lea de Adrian Cioroianu. Alaturi de autor va vorbi Valer Rus (directorul Muzeului „Casa Muresenilor” din Brasov”). Eveniment moderat de Sever Gulea.


Sambata, 27 martie

10:30
– Dialog despre seria de carti pentru copii Isadora Moon, cu Harriet Muncaster (autoare si ilustratoare). Eveniment moderat de Miruna Meirosu (PR Manager Curtea Veche Publishing).


Duminica, 28 martie

10:30 – Lansarea volumului pentru copii Ale si sufletul cartilor de Alex Donovici (co-autorul colectiei Povestile Cristinei).


12:30 – Psihologul Gáspár György despre cartile sale, Mindfulness urban si Copilul invizibil. In dialog cu scriitoarea Petronela Rotar..Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate