Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
31 ianuarie 2023
106 • Se finalizeaza reconstructia podului peste Dunare la Drobeta, de catre Apolodor din Damasc
1797 • Se naste Franz Schubert
1834 • Se deschide, la Bucuresti, Scoala de muzica vocala, de declamatie si literatura a „Societatii Filarmonice"
1937 • Se naste Mircea Micu
1953 • Ovidiu Lipan „Tandarica"
Recomandări
McDonald’s lansează o serie limitată de jucării de pluș ca parte a unei noi campanii de strângere de fonduri pentru Fundația pentru Copii Ronald McDonald
(Viață)
Iepurasii de plus Benny ajung in restaurantele McDonald’s din intreaga tara incepand cu 22 aprilie. Profitul obtinut din vanzarea jucariilor va fi redirectionat catre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald si Casele Ronald McDonald.
McDonald’s in Romania lanseaza seria limitata de iepurasi de plus Benny, o jucarie care va fi disponibila in restaurante pentru a sprijini eforturile de colectare de fonduri pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald. Campania se desfasoara intre 22 aprilie si 15 iunie, in toate cele 92 de restaurante McDonald’s din tara, unde 40.000 de iepurasi de plus vor putea fi achizitionati de cei care viziteaza restaurantele in aceasta perioada. Intregul profit obtinut din vanzarea jucariilor va fi redirectionat de McDonald’s catre fundatie, pentru a sustine misiunea acesteia si activitatea Caselor Ronald McDonald – locul unde copiii aflati sub tratament medical pot ramane alaturi de parintii lor.
 
„Iepurasul Benny are o poveste speciala, avand in vedere ca nu este o simpla jucarie, ci este si modalitatea prin care cei interesati pot face o fapta buna, concretizata printr-o donatie catre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald. Profitul realizat din vanzarea iepurasilor va fi donat catre fundatie, contribuind astfel la finalizarea Casei Ronald McDonald de la Iasi, precum si la finalizarea unor proiecte de renovare in Casele din Bucuresti si Timisoara. Speram ca un numar cat mai mare din clientii McDonald's sa se alature cauzei noastre si sa-l achizitioneze pe Benny, iepurasul pus pe fapte bune!”
a declarat Amalia Nastase, presedintele Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald.

McDonald’s Romania continua astfel demersurile de sustinere a Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald si-si reafirma rolul de partener strategic al fundatiei, sprijinind demersurile acesteia de a ajuta familiile cu copii bolnavi, aflati sub tratament de lunga durata.

Implicarea in comunitate este o valoare impartasita de marea familie McDonald’s, iar dorinta noastra de a construi un viitor mai bun ne provoaca constant sa sustinem cauze de suflet. O astfel de cauza este cea a Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald, care are misiunea de a tine familiile impreuna in cele mai dificile momente”, a precizat Paul Dragan, director general Premier Restaurants
Romania. „De aceasta data, suntem alaturi de fundatie prin o campanie de strangere de fonduri care se va desfasura in restaurante pana la mijlocul lunii iunie, si suntem siguri ca aceasta va aduce numeroase zambete, atat pentru copiii care se vor bucura de jucariile de plus, cat si pentru familiile care vor trece pragul caselor Ronald McDonald de la Bucuresti, Timisoara si in curand, si de la Iasi.

Prezenta in Romania din anul 1998, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald sprijina familiile vulnerabile, oferindu-le acestora cazare gratuita in Casele Ronald McDonald pe durata spitalizarii copiilor. Prima Casa a fost inaugurata in anul 2003, in Bucuresti, si a gazduit de-a lungul timpului peste 11.100 de parinti si copii veniti din toate colturile tarii pentru tratament. Urmand modelul din Bucuresti, in anul 2008 a fost deschisa cea de-a doua Casa, in Timisoara, proiectul fiind remodelat complet si extins in cursul anului 2020. In prezent, fundatia prioritizeaza finalizarea celei de-a treia Case, in Iasi, aceasta urmand sa fie deschisa in luna mai 2022.

Despre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald
Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua Case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc gratuit familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate. In total, peste 21.500 de parinti si copii au fost primiti in aceste „Case departe de casa”.

De asemenea, incepand cu anul 2017 Fundatia este coordonata de un consiliu director, din care fac parte:
Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Nastase Communications
Dl. ?tefan Iordache, Chief Operating Officer Publicis One Romania
Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicina sportiva
Dl. Valentin Truta, General Counsel Hili Ventures
Dl. Martin Xuereb, Chairman Ronald McDonald House Charities Malta.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate