Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
26 ianuarie 2023
Recomandări
În mai la Warner TV: Maraton „Invazia rechinilor”
(Cinema)
Patru dintre cele cinci filme ale francizei „Invazia rechinilor/ Sharknado”, regizate de Anthony C. Ferrante, vor fi difuzate de Warner TV in fiecare seara de vineri din luna mai.
„Invazia rechinilor/ Sharknado” (2013), primul film din aceasta serie a productiilor pentru televiziune, a fost regizat dupa un scenariu scris de Thunder Levin.
Actiunea incepe dupa ce un ciclon loveste Los Angeles, iar in urma inundatiilor mii de rechini ajung in oras si terorizeaza populatia.
Ian Ziering, care a devenit celebru odata cu rolul din serialul „Beverly Hills 90210”, este protagonistul Fin Shepard, iar din distributie fac parte Tara Reid, John Heard, Mark McGrath si Cassandra Scerbo.
Filmul va fi difuzat de Warner TV pe 6 mai, de la ora 21:25.

Continuarea lungmetrajului a fost lansata in 2014, iar Ian Ziering si Tara Reid si-au reluat rolurile.
Actiunea se muta in New York, unde personajul principal ajunge pentru promovarea unei carti despre supravietuirea in fata invaziei. El se gaseste din nou in ipostaza de a face eforturi sa opreasca mai multe grupuri de rechini care ataca.
Invazia rechinilor: New York/ Sharknado 2: The Second One” va fi difuzat pe 13 mai, de la ora 21:20.


In a treia vineri din luna mai, de la ora 21:10, Warner TV va difuza a treia parte din serie, „Invazia rechinilor: Florida/ Sharknado 3: Oh Hell No!” (2015).
Actorii Ian Ziering, Tara Reid, Cassandra Scerbo si Mark McGrath isi reiau rolurile din filmele anterioare, iar distributiei se alatura Davis Hasselhoff, Bo Derek, Ryan Newman si Jack Griffo.
In acest film, protagonistul - recent recompensat cu Medalia Prezidentiala a Libertatii - si aliatii lui incearca sa opreasca o invazie de rechini in Florida.

Al patrulea lungmetraj din serie, „Sharknado 4: The 4th Awakens” (2016), va putea fi urmarit pe 27 mai, de la ora 21:05.
Dupa cinci ani de la cea mai recenta invazie de rechini, timp in care o companie de tehnologie a folosit reactoare ieftine pentru a stabiliza atmosfera si pentru a preveni formarea de invazii de rechini, Fin Shepard, jucat tot de Ian Ziering, ajunge din Kansas in Las Vegas, iar acolo se declanseaza din nou dezastrul. Tara Reid, David Hasselhoff si Ryan Newman isi reiau de asemenea rolurile.

This image has an empty alt attribute; its file name is sharknado2-1.jpg


Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globala, lider in domeniul media si al divertismentului, care produce si distribuie cel mai popular si complet portofoliu de continut si branduri din lume, prin televiziune, film si streaming. Disponibila in peste 220 de tari si teritorii si in 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspira, informeaza si distreaza publicul din intreaga lume prin intermediul marcilor si produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies si altele. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.wbd.com


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate