Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
11 aprilie 2021
Recomandări
Hedi Hoka lansează la Cluj cartea Iubesc să fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10
(Literatură)
Editura Sian Books, parte a Editurilor ALL, va invita marti, 16 decembrie, la ora 18.30, la Opera Plaza Cluj (Sala Cristal), la o intalnire cu psihologul Hedi Hoka, prilejuita de lansarea primei sale carti, Iubesc sa fiu femeie - Ghidul femeii de nota 10.
Cartea s-a aflat in topul celor mai bine vandute titluri ale Editurii ALL la cea de-a XXI editie a Salonului International de Carte Gaudeamus (19-23 noiembrie 2014, Bucuresti).

La evenimentul de lansare vor participa, alaturi de autoare: Mihaela Tatu (realizatoare TV), Raluca Antor (psiholog) si Victor Miron (scriitor). Evenimentul va fi moderat de Tibi Codorean (Epic Show).
Intrarea va fi libera. Banii obtinuti in urma vanzarii cartii la acest eveniment vor fi donati programului Wish Wizard, pentru copii cu nevoi speciale.

Am scris aceasta carte pentru a transmite femeilor din intreaga lume un mesaj puternic: femeile sanatoase din punct de vedere emotional si mental se bucura, mai presus de toate, ca sunt in viata si se accepta pe sine deplin doar pentru simplul fapt ca sunt fiinte umane. Acum ai la indemana un ghid complet al femeii implinite, indiferent de varsta, statut social sau cariera. Iubesc sa fiu femeie este cartea raspunsurilor care-ti fac viata frumoasa, o sursa de inspiratie ori de cate ori simti ca ai nevoie de aripi sa zbori. Ca femeie.  Dr. Hedi Hoka


Ai intrebari care te framanta? Simti ca iti lipseste ceva ca sa fii fericita, dar nu stii ce? Ai libertatea de a te bucura de viata. Poti iubi si te poti lasa iubita la orice varsta. Singura, casatorita, intr-o relatie sau divortata, cu sau fara copii, ai dreptul sa fii fericita. Ai dreptul la placere sexuala si iti poti stabili singura limitele de care simti ca ai nevoie. 
Acum ai la indemana un ghid complet al femeii implinite, indiferent de varsta, sau cariera. Iubesc sa fiu femeie este cartea raspunsurilor care-ti fac viata frumoasa. si, mai ales, o sursa de inspiratie ori de cate ori simti ca ai nevoie de aripi sa zbori. Ca femeie.      


Hedi Hoka are un doctorat in psihologie, este specialista in dezvoltare personala si scrie carti inspirationale dintr-o perspectiva moderna si realista. Are experienta academica in Olanda, Finlanda, Austria si Germania si este membra a Society for Coaching Psychology din Marea Britanie, a Colegiului Psihologilor din Romania, a International Leadership Association din SUA si a Mindfulness Association din Marea Britanie. Iubesc sa fiu femeie este prima ei carte publicata in Romania. 

Afis Hedi Hoka 50x70.cdr


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate