Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Editura Adenium dă startul celei de-a III-a ediții a Concursului de Debut
(Literatură)
Editura Adenium lanseaza cea de-a III-a editie a Concursului de Debut „Adenium Start”, pentru urmatoarele genuri literare: poezie, proza, literatura pentru copii.
Sloganul concursului, „Rupeti randurile!”, ii provoaca pe autori sa-si afirme originalitatea.
Concurentii sunt invitati sa expedieze manuscrisele in perioada 15 ianuarie – 15 mai 2015 (data postei), pe adresa Editurii Adenium: Aleea Copou nr. 3, Iasi, 700460. Castigatorii vor fi anuntati la inceputul lunii august.

Scopul Concursului de Debut „Adenium Start” este sa descopere si sa promoveze autori valorosi, care inca nu au publicat in volum, oferindu-le posibilitatea sa debuteze si sprijinul integral in procesul de promovare: publicitate, serviciu de presa, lansari publice. Volumele premiate vor fi lansate la Targul International de Carte Gaudeamus, care se va desfasura in toamna, la Bucuresti, iar autorii castigatori vor primi cate 50 de exemplare din cartile lor pentru propria activitate de promovare.
 
Regulamentul Concursului de Debut, editia a III-a
 
Concursul este deschis tuturor autorilor de limba romana, cu domiciliul in tara sau strainatate, care nu au publicat nici o carte pana acum, in nici un domeniu.
Coletul de inscriere in concurs va include doua plicuri. Primul plic va contine manuscrisul in format print si electronic (CD, stick etc.). Manuscrisele vor fi „semnate” cu un motto care va fi mentionat obligatoriu si pe al doilea plic, ce va contine datele de identificare ale concurentului (nume, prenume, adresa, numar de telefon, adresa de e-mail).
Editura va selecta cele mai bune zece manuscrise pentru fiecare sectiune din concurs. Ulterior, manuscrisele pentru genurile poezie si proza vor fi supuse atentiei unui juriu alcatuit din scriitori si critici literari. Un alt juriu specializat va evalua propunerile din domeniul literaturii pentru copii.
Pentru fiecare gen din concurs, vor fi declarate castigatoare volumele care vor obtine cea mai mare medie a notelor acordate de membrii juriilor, iar editarea lor va incepe imediat dupa anuntarea invingatorilor.

adenium start III


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate