Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
31 martie 2025
Recomandări
Cartografii Sonore | Recital Canto | Cadouri muzicale
(Muzică)
Vineri, 13 decembrie, de la orele 18.00, Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania (UCIMR) si Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi invitam la recitalul de canto „Cadouri Muzicale”, inclus in  stagiunea a X-a a „Cartografiilor sonore”.
„Cartografii sonore. Concertele MNHCV” este un proiect desfasurat de Muzeul Hartilor in parteneriat cu Uniunea de Creatie Interpretativa a Muzicienilor din Romania, care isi propune sa aduca impreuna muzica de calitate si patrimoniul muzeului.

Vor interpreta elevi ai Colegiului de Muzica George Enescu din Bucuresti:

ANGELA IOANA GHEORGHIU

DAVID OCTAVIAN POPA

COSTIN BITULEANU

TEODORA MATES

SOFIA STANESCU

THOMAS CARCOTA

SARA COMISAN

DARIA ENACHESCU

MARIA ENE

MARIA MARINACHE

IOANA DELIA BLAS

Alaturi de

Profesori corepetitori: Marta Baceanu Tudor si Gabriela Maria Antoneac

Profesori indrumatori: Daniela Chihaia Popa si Raluca Neagu


Data: Vineri, 13 decembrie 2024, de la orele 18:00,

Desfasurare: La sediul Muzeului Hartilor, Strada Londra nr. 39, sector 1, Bucuresti

Acces: Participarea se face in limita locurilor disponibile, pe baza de inscriere si achitarea biletului de acces de 15 lei.


UCIMR organizeaza evenimente tematice sincretice in care muzica clasica si contemporana se imbina cu noile tehnologii, poezia, cartografia, mestesugurile, gastronomia sau chiar enologia, invitând publicul sa guste si sa deguste arta cu toate simturile in spatii neconventionale, având peste 50 de parteneri din 18 tari de pe 3 continente.
Dintre evenimentele emblematice amintim festivalurile cu traditie precum CellEast, The Jazz Cave, ICon Arts, precum si concertele de Ziua Nationala a Romaniei si Anul Nou de la Sibiu. De asemenea, UCIMR ofera un cadru propice creatiei, gazduind proiecte artistice interculturale precum Rezidenta Transilvanica sau coproductia romano-albaneza inspirata din mitologie, Ana si Rozafa.
 
Muzeul Hartilor din Bucuresti se numara printre putinele institutii culturale cu acest specific din lume. Muzeul detine o colectie de lucrari realizate in perioada secolelor XVI – XX, harti vechi si gravuri ce reprezinta in principal provinciile romanesti, tari si regiuni europene, precum si harti astronomice si planuri de oras.  Muzeul isi propune ca, prin grija pentru patrimoniu si interpretarea lui, prin activitati destinate specialistilor si comunitatii, sa devina o institutie relevanta pentru public si pentru cultura, promovând cercetarea, interactivitatea, educatia pe tot parcursul vietii, dialogul si angajarea creativa. Muzeul organizeaza expozitii temporare, ateliere, conferinte, concerte si diverse alte evenimente, pentru  un public variat, amator de experiente culturale de calitate. http://www.muzeulhartilor.ro

.



Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate