Expozitia este organizata de Bucharest Collage Collective si Celula de Arta si va putea fi vizitata ulterior pana pe 13 aprilie. Pe durata expozitiei vor avea loc si o serie de evenimente conexe, printre care un atelier de colaje deschis publicului.
Muzica inimii este o expozitie ce invita privitorul sa exploreze conexiunile profunde dintre iubirea de sine, compasiunea universala si melodiile care rasuna in noi toti. Artista Cristiana Bucureci creeaza o lume in care iubirea transcende granitele romantismului si rezoneaza cu insasi tesutul existentei noastre.
Printr-o serie de colaje analog, aceasta colectie imbina nostalgia discurilor de vinil cu decupajele de hartie, ilustrand vedete iconice de film. In aceasta explorare artistica, artista invita privitorul sa reflecteze: Cum suna muzica inimii tale? Este adevarat ceea ce vedem in filme sau citim in carti si care sunt nuantele iubirii? De la bucuria impartasita cu prietenii pana la empatia profunda pentru lumea din jur. Impreuna, ne vom aminti ca iubirea nu este doar un sentiment, ci o forta puternica care ne uneste pe toti.
Invitatul special la vernisaj este Balasa Percussion, care va interpreta la handpan si handrum piese din ultimul sau album, Heart’s Symphony.
Expozitie Muzica Inimii | Cristiana Bucureci
Expozitie Muzica Inimii | Cristiana Bucureci
Expozitie Muzica Inimii | Cristiana Bucureci
Cristiana Bucureci a studiat marketing si comunicare la ASE Bucuresti si SNSPA Bucuresti. Este co-fondatoarea Romanian Collage Collective si Bucharest Collage Collective, ce isi propun sa promoveze artistii romani de colaje din tara si de peste hotare si sa readuca arta colajului in atentia publicului.
In 2013 a fondat agenttia de publicitate Creionetica, cu focus pe campaniile sociale, ssi culturale, unde si astazi continua sa fie creative manager, context in care si-a descoperit pasiunea pentru arta colajului.
Debutul in arta colajului l-a avut in 2015 cu expozitia individuala Loud Blood Youth si pana in prezent a avut numeroase expozitii colective si individuale in Israel, Cipru si in Romania, la Bucuresti, Timisoara, Cluj si Iasi.
Colajele Cristianei sunt pasaportul intr-o dimensiune retro-futurista, fiind inspirate de dadaism si suprarealism. Lucrarile artistei sunt realizate in tehnica mixta de colaj digital si analog. Pana in prezent a organizat ateliere de colaje cu zeci de adulti si copii, in urma carora multi participanti si-au descoperit o noua pasiune.
. |