Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
28 mai 2020
Recomandări
Insomniile… de altădată, ultimul spectacol la Acuarela
(Teatru)
Mansarda Acuarela va invita la ultima reprezentatie a spectacolului “Insomniile… de altadata”, luni, 20 mai, orele 20:00, inainte de turneul national. Erasm si Rodica continua “Insomniile” vara aceasta in Sibiu, Buzau, Lugoj si Caransebes.

 
Insomniile… de altadata, spectacol realizat dupa texte de Dumitru Solomon si indrumat regizoral de Mihai Lungeanu, este  “o piesa de teatru cu probleme, cu dragoste, cu idei…cu dialog!”. Este un spectacol despre noi, despre ei, poate chiar despre voi - despre toti si despre fiecare in parte, despre cum sa-l intelegi si sa-l iubesti pe cel de langa tine, asa cum este.

Erasm si Rodica au format un foarte tanar cuplu, aflat acum la rascrucea dintre viata si teatru, dintre ceea ce este, ceea ce pare si ceea ce si-ar dori sa fie.

Erasm Vasiliu este barbatul cu picioarele pe pamant si cu capul pe umeri, angrenat in rutina, care isi doreste o dragoste (si implicit o viata) fara prea mari batai de cap. Vrea doar sa fie lasat sa se odihneasca (dupa o zi de munca), dar este agresat de sotia lui, care vine de la un “spectacol artistic” si care nu vrea sub nicio forma sa doarma, ci sa fie ascultata.

Rodica Vasiliu este femeia care confunda realitatea teatrala cu cea cotidiana, care isi doreste o dragoste (implicit o viata) “ca-n filme”. Dupa ce a fost la teatru (impreuna cu mama personala), are brusc pretentii noi de la sotul sau, atacand frontal problemele fundamentale dezbatute in spectacol. Dragostea oferita de Erasm i se pare inconsistenta si propune, teatral, o viata noua alaturi de acesta.

Pretentiile si obiectiile pe care le ridica cei doi dovedesc argumente nerealiste (chiar bizare), drept pentru care ajung sa realizeze ca ea il iubeste pe el asa cum a fost dintotdeauna… si ca el o iubeste pe ea asa cum va fi mereu.

 

Distributia:

ERASM - Cristi Dionise (absolvent al Facultatiie Teatru din cadrul Universitatii Spiru Haret, clasa Margareta Pogonat. In prezent masterand al Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Spiru Haret, clasa Adriana Popovici.)
          
RODICA - Claudia Dragan (absolventa a Facultatii de Teatru - Sectia papusi si marionete - din cadrul UNATC. In prezent masteranda a Facultatii de Teatru din cadrul Universitatii Spiru Haret, clasa Adriana Popovici.)

Support Artist Fee: 15 lei
Rezervari: 0745 662 889

Parteneri: The Public Advisors, Hello Menthol, Inspired, Concurs de Idei
.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate