Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
2 februarie 2023
1882 • Se naste James Joyce
1889 • În fata Teatrului National Bucuresti sunt instalate primele doua lampi electrice pentru iluminatul public
1928 • Apare revista „Bilete de Papagal", sub directia lui Tudor Arghezi
1990 • Este reînfiintata Societatea Româna de Filosofie
Recomandări
Școala de toamnă Atelierul
(Viață)
Anul acesta, Asociatia Atelierul de Creatie demareaza prima Scoala de toamna Atelierul, in care vei putea invata tot ce tine de cum sa iti gestionezi o afacere in domeniul produselor de autor si handmade. Timp de 5 zile, intre 7-11 septembrie, de la orele 19:00 la 21:00, te asteptam la sediul Creative Arts (Strada Olari 25, Bucuresti) pentru a participa la cursurile sustinute de Mihaela Ion si Teodora Vladescu, initiatoarele proiectelor Asociatiei Atelierul de Creatie: Revista Atelierul, Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, Meet the designers, Events@Revista Atelierul.
In cadrul acestei Scoli de toamna Atelierul vom pune accentul atat pe partea creativa, cat si pe cea antreprenoriala, si vei primi informatii despre:
cum sa-ti descoperi inspiratia si stilul personal, de la concept la colectie;
creativitate versus plagiat, reproducere si recontextualizare;
designul de produs, intre hobby si afacere;
cum sa-ti creezi un brand;
tehnici de promovare a produselor de autor;
business modeling: cheltuieli vs profit; branding si rebranding, customer care.

Cursul costa 220 RON, iar la final promitem sa te sustinem daca ideea ta se potriveste profilului www.revista-atelierul.ro

Mihaela Ion
Cu un doctorat in istorie si masterate in domeniul istoriei artei & teoriei si practicii imaginii, Mihaela Ion se ocupa de organizarea evenimentelor in cadrul asociatiei, de gestionarea echipelor de proiect si ea se ocupa de partea birocrata a asociatiei. Din ianuarie 2013 este acreditata CNFPA drept antreprenor in industria creativa, iar din mai 2013, este Manager Societal. In anul 2012 a fost castigatoarea bursei Gabriela Tudor in domeniul managementului cultural beneficiind de patru saptamani de vizita de studiu in Londra.
S-a specializat in domeniile educatiei non-formale si managementului voluntarilor si a proiectelor prin participarea constanta la cursurile organizate de Tineret in Actiune. A participat la numeroase conferinte din Bucuresti, Oradea, Iasi, Alba Iulia, Constanta, Sibiu, Targoviste, Budapesta (Ungaria), Londra (Marea Britanie) si Wroclaw (Polonia) si publica articole ISI, CNCSIS in domeniul artei contemporane si moderne romanesti.

Teodora Vladescu 
Teodora Vladescu a absolvit cursurile Universitatii Bucuresti, Facultatea de Istorie, sectia Istoria Artei si ale masteratului Istoria Artei si Filosofia Culturii. Se ocupa de partea vizuala a Revistei Atelierul, de 6 ani lucreaza ca graphic designer si DPT (colaboreaza cu Cel.ro, editurile Herald si Act si Politon), si este partea creativa a asociatiei Atelierul de Creatie. A initiat proiectele Revista Atelierul, Noaptea alba a creatorilor si designerilor de produs, Artizanul Anului & Events@Revista-Atelierul.ro. Din 2011 gestioneaza organizarea targului LaBazar din cadrul Festivalului Urban Femei pe Matasari.

Pentru a te inscrie trebuie sa completezi formularul de aici: http://www.revista-atelierul.ro/2015/08/08/scoala-de-toamna-atelierul/
Mai multe detalii, intrebari si lamuriri: contact@revista-atelierul.ro// 0734.52.77. 88 sau 0725.41.87.27

Revista Atelierul_ Scoala de Toamna_Bucuresti


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate