Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
27 ianuarie 2023
1756 • Se naste Wolfgang Amadeus Mozart
1785 • Este fondata Universitatea din Georgia
1813 • Jane Austen publica "Mândrie si prejudecata"
1865 • S-a infiintat Societatea culturala "Ateneul Român"
1888 • La Washington este fondata "National Geographic Society"
1936 • Se naste Florin Piersic
Recomandări
Dinner In The Sky România găzduiește, în premieră, prima piesă de teatru jucată la 50 metri înălțime
(Teatru)
Dinner in the Sky revine in acest sfarsit de vara, pe 28-30 august, in Piata George Enescu (Piata Revolutiei), sub titulatura Bucharest In The Sky, cu aceeasi atmosfera inedita, dar si cu noi surprize pentru cei care isi doresc sa se bucure de o seara la inaltime. In premiera, piesa de teatru ,,Te iubesc! Te iubesc?”, regizata de Chris Simion, va fi jucata pe platforma Dinner In The Sky pe 30 august, in Piata Revolutiei.

Primarul General al Bucurestiului, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu va deschide oficial Bucharest In The Sky, vineri, 28 august, ora 15:00.  
Partenerul fine dining al Bucharest In The Sky este Athenee Palace Hilton Bucuresti, prin Chef Chaiyasith Srichom si Chef Marco Magri.  “Suntem incantati sa fim primul hotel care ofera serviciile de catering pentru Dinner In The Sky. Am organizat evenimente de pana la 2000 de persoane la Palatul Parlamentului, in locatii neconventionale din Bucuresti sau la 400 km distanta de noi, insa de fiecare data la nivelul solului. Asteptam cu nerabdare sa depasim orice limita; de data aceasta sa mutam excelenta in aer”. Freek Valk, Directorul de Operatiuni Athenee Palace Hilton.

In premiera mondiala, pe 30 august, platforma Dinner In The Sky va gazdui prima piesa de teatru jucata la inaltime, „Te iubesc! Te iubesc?”, in regia lui Chris Simion.  

"Superbul concept Dinner In The Sky imi da ocazia sa fac Theatre In The Sky si asta in spiritul meu! Ca sa-ti ramana in minte un spectacol, trebuie sa fie mai mult decat divertisment, trebuie sa fie o EXPERIENTA. Veniti sa traim impreuna aceasta minunata experienta la inaltime! La propriu si la figurat!”, declara Chris Simion

Una dintre principalele dorinte ale Dinner In The Sky Romania este sa contribuie la pozitionarea Bucurestiului ( Romaniei) pe harta celor mai ofertante capitale europene din punct de vedere turistic. In acest scop, am creat evenimentul Bucharest In The Sky, cu sustinerea Primariei Generale a Bucurestiului. Avem sansa ca, alaturi de regizorul Chris Simion, sa oferim o premiera mondiala publicului din Romania: prima piesa de teatru jucata la 50 metri inaltime. Suntem siguri ca vom oferi o experienta de neuitat primilor 22 de oaspeti care vor urca alaturi de noi in acest cadru de exceptie.”, declara Ovidiu Barbier, Manager Dinner In The Sky Romania.

In activitatea noastra incercam mereu sa ridicam Bucurestiul la nivelul turistic al altor capitale europene. Dinner In The Sky Romania este una dintre principalele atractii propuse turistilor straini in pachetele noastre turistice. De aceasta data, Bucharest In The Sky este un produs care insumeaza perfect calitatile capitalei noastre: frumusete, distractie, istorie.”, declara Oana Pricop, Managing Partner Free Spirit Travel, partener permanent al Dinner In The Sky Romania.  

Locurile pot fi rezervate exclusiv pe site-ul www.dinnerinthesky.ro si vor fi inregistrate in ordinea inscrierilor. Avand in vedere ca este un eveniment cu locuri limitate, plata se face in avans. Toti participantii vor fi primiti intr-un lounge de lux unde vor face “check-in-ul”, vor fi condusi de stewardese catre poarta de imbarcare, de unde isi vor lua zborul spre culmile deliciului culinar suprem.

Dinner In The Sky RomaniaProgramul Bucharest In The Sky este urmatorul:
Vineri 28.08.2015:

Ora 14:30 Sosirea oaspetilor din presa impreuna cu personalitatile invitate. Primire in Lounge. Oportunitati de imagine. Deschiderea oficiala a evenimentului de catre Primarul General al Bucurestiului dl. prof.dr. Sorin Mircea Oprescu
Ora 15:00 - Ridicare pentru oficialitati, invitati si presa
Ora 16:00 - Ridicare pentru presa si bloggeri
Ora 17:00 – Bucurestiul Interbelic – 45 minute 
La bordul platformei Dinner In The Sky va urca dl. Adrian MAJURU, directorul Muzeului Municipiului Bucuresti, care va prezenta oaspetilor pe scurt istoria Palatului Regal, Ateneului si a altor cladiri reprezentative din zona, intr-o lectie de istorie itineranta, asezonata cu un vin de buna calitate si cu muzica de fundal a Bucurestiului de altadata. De asemenea, in mijlocul mesei va fi si somelierul Sergiu Nedelea, care va imbina prezentarea vinului cu povestea Bucurestiului interbelic, precum si Alexandra Violin care va delecta publicul cu 2 melodii vechi, celebre, interpretate la vioara.
Ora 18:30 – 19:30 Dinner in the Sky 1: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 20:00 – 21:00 Dinner in the Sky 2:  3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 21:30 – 22:30 Dinner in the Sky 3: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!

Sambata 29.08.2015:

Ora   9:30 – 10:10 Breakfast at Royal Palace 1. Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 10:30 – 11:10 Breakfast at Royal Palace 2.  Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 17:00 – Bucurestiul Interbelic – 45 minute 
Ora 18:30 – 19:30 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu gatit de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 20:00 – 21:00 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu gatit de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 21:30 – 22:30 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu gatit de Hilton Chefs, live in aer!

Duminica 30.08.2015

Ora   9:30 – 10:10 Breakfast at Royal Palace 1. Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 10:30 – 11:10 Breakfast at Royal Palace 2.  Mic dejun, meniu compus de Hilton Chefs
Ora 17:00 – Bucurestiul Interbelic – 45 minute 
Ora 18:30 – 19:30 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!
Ora 20:30 – 21:30 Spectacolul de teatru in premiera mondiala Dinner In The Sky: "Te iubesc! Te iubesc?", in regia lui Chris Simion, cu participarea actorilor Corina Moise, Dan Radulescu si Manuela Harabor
Ora 22:00 – 23:00 Dinner in the Sky: 3 Course meniu, degustare de vinuri cu Sergiu Nedelea si interpretare live Alexandra Violin. Meniu compus de Hilton Chefs, live in aer!

Luni 31 august 2015
In intervalul orar 7:00 – 12:00 va avea loc premiera unei emisiuni integrale transmisa pe radio de la inaltime, Andrei Gheorghe fiind gazda acestei emisiuni, marca Pro FM Romania.
Preturile sunt urmatoarele: Dinner In The Sky – 650 lei/persoana, Breakfast In The Sky  350lei/persoana, Bucurestiul Interbelic – 450 lei/persoana, Theatre In The Sky – 650 lei/persoana.

Pentru ca un eveniment de succes se organizeaza intotdeauna in echipa, multumirile oficiale se duc catre toti partenerii care au sprijinit Dinner In The Sky: Chris Simion Theater&More, Athene Palace Hilton Bucuresti, Primaria Municipiului Bucuresti, RPG Security, NextLevel Events, FreeSpirit Travel, EventStuff, filmarecudrona.ro, Borsec, ProFM, VIP Event Facilities, Italbrands Grup.

Mai multe informatii despre viitoarele evenimente Dinner In The Sky Romania sunt disponibile pe www.dinnerinthesky.ro si pe Facebook Dinner In The Sky Romania.
***
Despre Dinner In The Sky

Dinner in the Sky este un eveniment-concept organizat ca o cina servita la o masa suspendata la 50m deasupra pamantului si aduce o perspectiva cu totul noua pentru lansarile de produse, conferinte de presa, evenimente corporate si divertisment. Platforma „Dinner in the Sky” este perfecta pentru oricine doreste sa transforme un eveniment sau o intalnire obisnuita intr-o magie care va lasa o amintire de neuitat in memoria oaspetilor. 

Bucharest In The Sky - 28-30 august


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate