Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
8 februarie 2023
1828 • Se naste Jules Verne
1856 • Barbu Stirbei decreteaza desfiintarea robiei în Tara Româneasca
1859 • Intrarea triumfala a lui Alexandru Ioan Cuza în Bucuresti, dupa alegerea sa ca domn al Principatelor Române
1880 • Franta, Germania si Marea Britanie recunosc independenta de stat a României
1907 • Rascoala taranilor din satul Flamânzi, judetul Boto?ani
1916 • Românul Tristan Tzara creeaza un nou curent de avangarda: dadaismul
Recomandări
Destine ca-n filme – de pe ecran pe hârtie. Iuliana Marciuc transpune o emisiune de succes într-o carte captivantă.
(Literatură)
Editura ALLFA, parte a Grupului editorial ALL, impreuna cu TVR2 va invita la evenimentul de lansare: marti, 29 septembrie, ora 12.00, la restaurantul Jaristea din Bucuresti  (Strada Georgescu 50-52).

Participa: Iuliana Marciuc, Oana Georgescu si marea majoritate a protagonistilor cartii si ai emisiunii – vedete si oameni obisnuiti cu povesti de viata fascinante (Alexandru Arsinel, Catalin Botezatu, Manuela Harabor si Andrei Harabor, Vasile Calofir, Dorel Constantin Onaca, Alin Totorean, Emanuel Balaciu, Constantin Caldararu, Kera Calita, Alexandru Dragomir, Steluta Duta, Gigi Enache, Mihaela Lulea, Eugen Malihen, Tudorel Mihailescu, Paul Mitu, Andrei Parvu, Toma Pradatu, Viviana Radu, Iulian Siminiuc, Catalin Stanescu, Adina Violeta Trifan, Ioana Voicu Arnautoiu).

Vor mai fi prezenti si Prof. Dr. Irinel Popescu, Presedinte al Academiei de Stiinte Medicale, Membru Corespondent al Academiei Romane (Director al Centrului de Chirurgie Generala si Transplant Hepatic „Dan Setlacec”, Institutul Clinic Fundeni) si Prof. Dr. Dan Mircea Enescu (managerul Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexan¬drescu”, specialist micro¬chirurgie reconstructiva). Aceste doua mari personalitati ale lumii medicale sunt protagonistii subiectelor Adina Violeta Trifan – O noua viata, respectiv Alexandru Dragomir – Incubatorul groazei.

Kera Calita, a carei poveste este prezentata in carte, va asteapta cu un meniu nou din bucatele uitate al Chef-ului Nicolas Bodislav, el insusi cu un DESTIN CA-N FILME.

Destine ca-n filme“ este o emisiune despre oameni obisnuiti aflati in situatii neobisnuite, despre clipe, momente, intamplari care le-au schimbat viata, despre destinul pe care le-a fost dat sa-l traiasca. Sau care le-a fost scris. 
Iata de ce am avut ideea aparitiei acestei carti, la care au contribuit membri ai echipei, colegi, colaboratori si prieteni adevarati, dar si protagonistii, personajele principale ale acestei „povesti“ cu mai multe istorisiri.
Aceasta carte dezvaluie o serie de destine ca-n filme, selectate atent si alese cu greu, pentru ca au fost prezentate mult mai multe „cazuri“ la fel de frumoase, de interesante si de emotionante. Merita sa aflati crampeie din viata personajelor principale, sa le simtiti emotiile, trairile, sa le impartasiti gandurile si sentimentele, sa va identificati poate cu momentele de cumpana care le-au schimbat destinul, cu lupta lor pentru onoare, supravietuire si - de ce nu? - pentru un destin mai bun. (Iuliana Marciuc despre cartea „Destine ca-n filme“)
 
Cand vrei sa afli povesti adevarate, descoperite de o echipa talentata si istorisite de o vedeta care aproape ca face parte din familia ta, deschizi televizorul pe TVR2 si traiesti, alaturi de personaje, destinele ca-n filme; iar daca ai pierdut unele dintre povesti, le citesti aici, in aceasta carte, adaptate de Oana Georgescu. (Irina Radu, Director Interimar al TVR, Coordonator cu atributii de Director de Programe SRTV)

 Emisiunea „Destine ca-n filme“ este produsa de Global Media Sat (Vlad Sterescu, Producator-General) si difuzata, de patru sezoane, in prime time, pe TVR2.

DESTINE CA-N FILME de Iuliana Marciuc si Oana         Georgescu


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate