Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
Spectacolul „Însemnările unui nebun” deschide noua stagiune teatrală ARCUB Batiște
(Teatru)
Odata cu venirea toamnei, teatrul revine in atentia pasionatilor de povesti puse in scena. La ARCUB Batiste, stagiunea este deschisa cu una dintre cele mai iubite productii teatrale: „Insemnarile unui nebun”.
Bazat pe celebra nuvela a lui Gogol, spectacolul aduce in atentia spectatorilor un subiect actual al vremurilor noastre, reusind sa marcheze felul in care dezechilibrul si nesiguranta reusesc sa patrunda in vietile tuturor. Impactul emotional este puternic, spectacolul punand lumii o oglinda in fata care arata felul in care grijile sii nelinistile reusesc sa acapareze mintea.

Joi, 15 octombrie si vineri, 16 octombrie, ora 20.00
?INSEMNARILE UNUI NEBUN de N.V. Gogol
Regia: Felix Alexa; Scenografia: Diana Ruxandra Ion
Cu: Marius Manole si Alexander Balanescu

Insemnarile unui nebun” este un spectacol unic, in care umorul si drama se intrepatrund pe masura ce nebunia, creatoare de lumi paralele, acapareaza mintea personajului principal, macinat de tristete si frustrari.  
 
Cand singuratatea si lipsa de perspective ajung sa ne chinuie, unica posibilitate de evadare din realitatea ostila ramane imaginatia. Astfel putem construi un nou univers, in care totul este posibil, iar granita dintre lumea reala si cea plasmuita devine fragila, aproape insesizabila.
 
«Participam la un vis ludic, tragi-comic, atemporal, dar atat de actual, vorbind despre cosmarurile noastre de zi cu zi. Un spectacol visceral despre conditia umana careia i s-a furat misterul intr-un timp desacralizat. 
Aceasta montare ilustreaza creator poetica unui regizor cu personalitate si stil. Felix Alexa aduce valori de emotie si de gandire in citirea lui Gogol si a epocii noastre. (...) “Insemnarile unui nebun” se impune ca un moment de varf al stagiunii, pe care vi-l recomandam. » 
(Ludmila Patlanjoglu – Cotidianul.ro)

Insemnarile unui nebun_1


Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro. 
Pret: 35 lei (Categoria I) si de 25 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15 lei.

Insemnarile unui nebun_4


Insemnarile unui nebun_6


.Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate