Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
3 martie 2024
Recomandări
CORUL SOUND aniversează 20 de ani printr-un concert la Sala Radio!
(Muzică)
CORUL SOUND sarbatoreste o varsta rotunda – 20 de ani - printr-un concert aniversar pe scena Salii Radio, programat joi, 27 noiembrie (de la 19.00).

Corul SOUND a luat nastere ca formatie corala mixta a Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti. De-a lungul anilor au facut parte din SOUND aproximativ 130 de tineri talentati, studenti si absolventi ai diverselor facultati bucurestene, iubitori ai muzicii de calitate. Sub conducerea dirijorului VOICU POPESCU, corul reuneste astazi 35 de membri. 
Ansamblul prezinta in concertele sale in tara si strainatate un repertoriu foarte variat, cu lucrari din patrimoniul romanesc si international, de la creatii medievale, la cele contemporane, dar si partituri din zona divertismentului muzical. Numeroase participari la festivaluri si concursuri in afara Romaniei au adus Corului SOUND un Grand Prix, trei medalii de aur, doua de argint, premii intai, premii ale publicului etc. 

Corul Sound_dirijor Voicu Popescu (1)


In concertul aniversar veti avea ocazia de a asculta un repertoriu cu totul special: lucrari de la Renastere la perioada contemporana, piese romanesti sau din repertoriul universal, toate acestea selectate dintre cele mai de succes concerte ale grupului. De asemenea, selectia lucrarilor s-a facut astfel incat sa fie punctate momente semnificative din istoria corului: veti putea asculta piese cu care ansamblul a obtinut premii la importante concursuri internationale. 

Mai mult, sase calupuri de proiectii video vor permite publicului sa cunoasca mai multe despre evolutia Corului Sound, fiind evocate turnee in tara si strainatate si alte aspecte din culisele ansamblului. 

Trei invitati speciali - mezzosoprana SIDONIA NICA, muzicianul ADRIAN NAIDIN si pianistul MADALIN VOICU Jr. - vor evolua alaturi de SOUND pe scena Salii Radio. Evenimentul va fi prezentat de GIANINA CORONDAN

Seara dedicata frumoasei aniversari a corului va cuprinde si o lansare de carte: „20 de ani de SOUND”, volum semnat de una dintre membrele ansamblului, Dana-Irina Stanculea

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in Magazinele Germanos si la Casa de Bilete a Salii Radio.

Corul Sound_dirijor Voicu Popescu


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate