Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
13 iulie 2020
Recomandări
Mercedes-Benz România și TIFF au celebrat 11 ani de recunoaștere a excelenței cinematografice
(Cinema)
Intre 2 si 11 iunie, Mercedes-Benz a fost pentru a unsprezecea oara Masina Oficiala a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF), ajuns la cea de-a XVI-a editie.
Celebritatile participante la TIFF, printre care s-a distins Alain Delon, au fost conduse pana la covorul rosu de Mercedes-Benz Clasa E - cea mai inteligenta limuzina din clasa business.
Intrarea in cel de-al doilea deceniu de parteneriat a fost marcata in timpul Galei de Premiere cu un moment artistic oferit de Mercedes-Benz Romania cu ajutorul lui Silent Strike si Muse Quartet.

Mercedes-Benz Romania a acordat Premiul de Excelenta actritei Tora Vasilescu, a carei cariera cinematografica se intinde peste 40 de ani 

Intre 2 si 11 iunie, Mercedes-Benz Romania a fost pentru a unsprezecea oara Masina Oficiala a Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Suita de limuzine Mercedes-Benz Clasa E au fost simbolul prestigiului si elegantei pe durata celor 10 zile de festival, culminand cu Gala de inchidere a TIFF.16 de sambata, 9 iunie. 
Celebrarea celui de-al unsprezecea an de parteneriat dintre Mercedes-Benz Romania si cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din Romania, TIFF, a avut la baza un moment artistic unic. In cadrul Galei de inchidere organizate la Teatrul National „Lucian Blaga” din Cluj-Napoca, Silent Strike si cvartetul de coarde Muse Quartet au sustinut un concert live, repertoriul de melodii interpretate de artisti acompaniind celebritatile prezente la evenimentul de decernare a Premiilor TIFF 2017.

Editia din acest an a festivalului a marcat si cel de-al saselea an al proiectului 10 pentru FILM – un proiect TIFF, sustinut de Mercedes-Benz, destinat promovarii noii generatii de actori in cinematografia romaneasca. La invitatia Mercedes-Benz Romania, actorii inclusi in grupul 10 pentru FILM din acest an au interpretat o succesiune de emotii, reprezentand un carusel de stari pozitive asociate celor 11 ani de parteneriat Mercedes-Benz Romania - TIFF. 

„Pe parcursul ultimilor 11 ani, Mercedes-Benz a jucat un rol principal in filmul TIFF, contribuind la spectacolul grandios al celui mai mare festival de film de lungmetraj din Romania. Parteneriatul dintre Mercedes-Benz Romania si TIFF a devenit o adevarata traditie, si suntem onorati sa recunoastem si sa premiem personalitati care au influentat arta cinematografica,”

a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.

In calitate de Masina Oficiala a TIFF 2017, cea mai inteligenta limuzina din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E, a asigurat confort si siguranta actorilor si invitatilor festivalului, iar mai multe modele Clasa S, Clasa V, Sprinter, Citan si Vito au contribuit la desfasurarea cu succes a festivalului.

Mai multe celebritati autohtone si vedete internationale si-au facut prezenta pe covorul rosu al Galei de inchidere a TIFF 2017 coborand din prestigioasele limuzine Mercedes-Benz. Cel mai asteptat moment a fost sosirea lui Alain Delon, celebrul actor francez in varsta de 81 ani. Legenda cinematografiei mondiale si unul dintre cei mai influenti actori europeni din istorie, Alain Delon a acceptat Premiul pentru intreaga cariera in cadrul celei de-a XVI-a editii a Festivalului International de Film Transilvania. 

Mercedes-Benz Romania_Masina Oficiala TIFF 2017_1


In cadrul aceleiasi Gale, Mercedes-Benz Romania a recunoscut contributia adusa de actrita Tora Vasilescu scenei de film din tara noastra, acordandu-i actritei Premiul de Excelenta. Pe parcursul celor peste 40 de ani de la debutul cinematografic, Tora Vasilescu a jucat in peste 40 de productii autohtone si nenumarate piese de teatru. Astfel, Tora Vasilescu completeaza o galerie ilustra de actori carora Mercedes-Benz le-a acordat Premiul de Excelenta, precum Radu Beligan (2008), Mircea Albulescu (2009), Liviu Ciulei (2010), Lucian Pintilie (2011), Iosif Demian si Helmut Stürmer (2012), Luminita Gheorghiu (2013), Florin Zamfirescu (2014), Marin Moraru (2015) si Carmen Galin (2016). 

Mercedes-Benz Romania_Masina Oficiala TIFF 2017_5


Mercedes-Benz Romania_Masina Oficiala TIFF 2017_6


Mercedes-Benz Romania_Masina Oficiala TIFF 2017_7


Mai multe informatii despre Mercedes-Benz sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro si www.media.mercedes-benz.ro. 

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate