Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
19 august 2019
Recomandări
Cinci premianți din public la Concursul Internațional “George Enescu”
(Muzică)
Cinci iubitori de muzica s-au evidentiat in aplicatia mobila JuratEnescu. Acestia au reusit sa identifice corect castigatorii fiecarei etape, de la calificare la finala, pentru fiecare instrument sau au avut o medie foarte buna, pe intreaga derulare a Concursului, la fiecare dintre cele trei etape.
Astfel, Stefan Aprodu si Teodor Chircu au punctat aproape perfect, in linie cu aprecierea facuta de Juriu participantii la vioara si, respectiv, violoncel acumuland 29 de puncte. Sandra Niculici, Simona Miron si utilizatorul Karmen Carmen au punctat constant, la toate cele trei instrumente, acumuland 29, 27 si 23 de puncte per total.

Pentru inspiratia si atentia acordata concurentilor, cei cinci jurati amatori vor primi Diploma de Jurat Ucenic si un voucher care le asigura un abonament la spectacolele de la Sala Palatului din cadrul Festivalului George Enescu, editia 2019.

In total, 120 de persoane au fost active in aplicatie pe perioada concursului, dintre acestea, 90 au urmarit constant concurentii si sectiunile.

Aplicatia mobila JuratEnescu a permis publicului sa noteze, in baza a sase criterii, concurentii de la fiecare instrument. Acestea au fost: expresivitate, virtuozitate, claritate, tempo, abordarea originala a partiturii. Utilizatorul a primit puncte pentru identificarea corecta a muzicienilor care au trecut de la o etapa la alta si pentru definirea corecta a clasamentului final.

“Pentru noi a fost un proiect pilot. Intentia a fost sa oferim pasionatilor de muzica ocazia de a fi conectati direct la concurenti si la emotia concursului. Stim ca exista o comunitate de pasionati si una de curiosi, acestora le-am facilitat astfel implicarea mai intensa. In acest mod, pastram conversatia deschisa despre calitatile unui interpret si ascultarea activa muzicii clasice”
- spune Mihai Constantinescu, Directorul Concursului si Festivalului “George Enescu”.

Aplicatia Jurat Enescu va fi actualizata si in editiile urmatoare pentru a incuraja publicul sa fie alaturi de concurenti pe intreaga perioada de desfasurare a competitiei.

Top utilizatori JuratEnescu

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate