Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
28 februarie 2020
Recomandări
Fundația Principesa Margareta a României lansează selecția pentru Bursele și Academia Tinere Talente 2019
(Viață)
Programul national Tinere Talente deschide o noua runda de selectie adresata tinerilor talentati din Romania, muzicieni si artisti vizuali. Candidatii trebuie sa aiba varste cuprinse intre 14 si 24 de ani, sa studieze la licee sau universitati de arte plastice si muzica din Romania.
Inscrierea in procesul de selectie se face prin e-mail sau prin posta, pana la data de 18 decembrie 2018.

Dupa 10 ani in care si-a confirmat valoarea, programul deschide noi oportunitati pentru tinerii artisti aflati la inceput de drum: Bursele si Academia Tinere Talente. Detalii pentru fiecare categorie de participanti pe www.tineretalente.org

Candidatii vor fi evaluati de catre un prestigios juriu de specialitate, in baza talentului si a potentialului artistic. Incepand din februarie 2019, bursierii si participantii vor beneficia de un program complex pentru dezvoltarea lor artistica, care include sesiuni de mentorat, masterclass-uri si workshop-uri ghidate de personalitati de cultura, dar si promovarea operei lor prin participarea la concerte, expozitii si diverse evenimente.

Bursele Tinere Talente sunt adresate tinerilor artisti care provin din familii fara posibilitati materiale si sunt inscrisi la licee si universitati de stat cu profil de muzica sau arte vizuale. Bursele au valoarea de pana la 2000 Euro, se acorda pe perioada unui an calendaristic si permit tinerilor sa isi cumpere materiale si instrumente si sa participe la concursuri, concerte, expozitii si cursuri de specializare in Romania si in strainatate.

Academia Tinere Talente este o noua forma de educatie non-formala pentru muzicienii si artisti vizuali care vor sa beneficieze de oportunitatile programului contracost. Academia se adreseaza participantilor care dispun de mijloace financiare pentru dezvoltare artistica si le ofera acestora accesarea a doua componente: cea educationala, prin programul de mentorat, masterclass-uri si workshop-uri, precum si componenta de promovare, prin evenimentele programului Tinere Talente.

Tinere Talente este recunoscut ca Cel mai bun program de arta si cultura la Gala Societatii Civile si apreciat de specialisti ca un program care asigura viitorul cultural al Romaniei. Pentru multi tineri talentati programul a reprezentat o treapta esentiala in evolutia lor, un salt spre o performanta pe care le-ar fi fost aproape imposibil sa o atinga fara sprijinul unor specialisti. Cele 300 de burse oferite timp de 10 ani au reprezentat o rampa de lansare pentru artisti care astazi sunt valorosi ambasadori culturali ai tarii.

Parteneri si sponsori: BRD Groupe Société Générale, Kaufland Romania si sponsorilor Groupe Renault, SofMedica, Kultho, Deutek, Negro Romania, Intermedicas, Residence Hotels, Hotel Siqua, Star Storage, Film Experience.

selectie TT A4-001 (1)

.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate