Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
15 iulie 2019
Recomandări
3959 de persoane s-au înscris pentru 1850 de abonamente la Festivalul Internațional “George Enescu”
(Muzică)
Luni, 26 noiembrie, de la ora 12, in Salonul VIP al Ateneului Roman a avut loc extragerea, organizata de Eventim, pentru loteria abonamentelor la Festivalul International George Enescu 2019 (31 august – 22 septembrie 2019, Bucuresti Romania). Extragerea a fost transmisa live pe site-ul festivalenescu ro, canalul de Youtube si pagina de Facebook a festivalului, in total fiind puse in vanzare 1850 de abonamente.
Extragerea s-a desfasurat in prezenta unei comisii formate din: Sergiu Cretu, avocat in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, Mihai Constantinescu, director executiv al Festivalului International “George Enescu”si Ionut Buha, director general Eventim.

Procedeul utilizat a fost selectarea cu ajutorul random.org a unei liste de persoane pentru fiecare serie de spectacole si respectiv fiecare categorie de bilete disponibile. Astfel, in prima runda, pentru abonament tip A, Mari Orchestre ale Lumi, categoria I de pret, abonamente individuale, pentru care au fost puse la dispozitie 60 de abonamente, au participat 221 de persoane, iar in runda doi, pentru categoria abonamente de familie, unde erau disponibile 125 de abonamente, au participat 762 de persoane. Procedeul a fost repetat pentru fiecare serie de concerte si categorie de pret. in total au avut loc 20 de extrageri.
Pentru asigurarea protectiei datelor, listele de participanti la loterie au inclus numerele de inscriere ale fiecarui participant.

Numarul total de doritori inscrisi la loteria pentru abonamente la Festivalul International “George Enescu” 2019 a fost de 3959 de persoane, dupa cum urmeaza: 3.505 persoane pentru 1.200 de abonamente din seria Mari Orchestre ale Lumii, 1.687 de personae pentru 180 de abonamente din seria Concerte si Recitaluri Camerale si 1.080 de personae pentru 220 de abonamente din seria Concertele de la Miezul Noptii. Pentru seria Muzica Secolului XXI, toti doritorii inscrisi, 270 de persoane,vor primi oferta de a achizitiona abonamente.

Listele complete cu numerele extrase si castigatorii pot fi consultate public pe site-ul www.eventim.ro, la acest link: https://service.eventim.ro/castigatori

Castigatorii vor fi contactati in urmatoarele zile de catre Eventim.ro pentru a li se face oferta de achizitionare a abonamentelor. Perioada de plata este 27.11.2018 – 12.12.2018. Abonamentele care nu sunt achizitionate pana la data limita, vor fi directionate spre ofertare, in ordine, catre cei extrasi pe listele de asteptare.
in urma tragerii la sorti, repartitia a fost:

Abonament de tip A, Mari Orchestre ale Lumii

1

Abonamente de tip B, Recitaluri si Concerte Camerale
 
2

Abonamente de tip C, Concertele de la Mizeul Noptii

3
 
Loteria a fost gandita sa creasca sansele de achizitionare a abonamentelor, acestea fiind astfel egale pentru toate persoanele interesate, avand in vedere ca la editiile anterioare ale Festivalului Enescu a existat un volum foarte mare de cereri pentru abonamente.
Biletele individuale pentru editia 2019 a Festivalului International George Enescu vor fi puse in vanzare pe data de 6 martie 2019.

festivalul-enescu


.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate