Opțiuni
•   Topuri
•   Blog
•   Interviul aromat
•   Ceaiul englezesc
•   Locale
•   Mass media
•   Autori
•   Promovează
•   Colaboratori
•   Parteneri
•   Contact
Newsletter
personalizat
Înscrie-te pentru ceașca săptămânală de cultură:
Socializare
Abonare RSS Bookmark Recomandați portalul
Twitter Facebook Youtube
Acum niște ani
24 august 2019
Recomandări
Alexandru Andrieș susține un recital special la Gala Premiilor Radio România Cultural
(Muzică)
”Un tip modest si extrem de simpatic si interesant, care nu conteneste sa se mire ca vine lumea sa-l vada.’’, se autocaracterizeaza Alexandru Andries, artistul care va sustine un recital special la Gala Premiilor Radio Romania Cultural, editia a XIX-a, care va avea loc luni, 19 martie, la Teatrul Odeon.
Este unul dintre cei mai difuzati interpreti romani la Radio Romania Cultural, fiind mereu in topul preferintelor ascultatorilor nostri, iar prezenta sa in cadrul Galei va fi o bucurie in plus pentru cei ce vor avea prilejul sa il asculte live in sala teatrului, on air pe frecventele din toata tara sau online pe www.radioromaniacultural.ro.

A debutat solistic in 1974, bilantul acestor 45 de ani fiind unul impresionant: 84 de materiale discografice si peste 4000 de concerte. Alexandru Andries este un artist complex, fiind in acelasi timp: muzician, arhitect, profesor, poet, artist plastic.
La Gala Radio Romania Cultural ne va oferi un periplu muzical care va acoperi temporal intreaga perioada a carierei sale:

”M-am bucurat foarte mult cand am fost invitat sa particip in 18 martie 2019 la Gala Premiilor Radio Romania Cultural. Ne vom intalni in sala Majestic a Teatrului Odeon si impreuna cu prietenii mei, Maria Ioana Mintulescu, Berti Barbera, Calin Grigoriu, Sorin Romanescu si Victor Panfilov, o sa va oferim un program cu o selectie de cantece din majoritatea albumelor aparute pana acum, de la ‘’Interioare’’ - primul meu disc, editat de Electrecord in 1984 - pana la cele mai recente materiale discografice.

Sper sa va faca placere concertul - surpriza pe care il pregatim special pentru Gala Premiilor Radio Romania Cultural - eu sunt convins ca ne vom simti foarte bine impreuna. Pe curind!’’
Alexandru Andries
    
Andries. foto Vlad Eftenie
foto Vlad Eftenie

Gala Premiilor Radio Romania Cultural este un eveniment de traditie si de prestigiu in cadrul caruia vor fi recompensate cele mai importante reusite ale culturii romanesti din anul 2018.
Nominalizarile la cele opt categorii de premii au fost publicate pe site-ul www.radioromaniacultural.ro.

Se cunosc deja numele castigatorilor celor patru premii speciale, acordate unor  personalitati ale culturii romane ale caror nume sunt sinonime cu excelenta in cultura, patru oameni care au marcat de-a lungul anilor spatiul cultural romanesc si international prin realizarile lor: Valentin Gheorghiu, Ana Blandiana, Alina Pavalache si Lia Perjovschi.

Invitatiile pentru Gala Premiilor Radio Romania Cultural pot fi solicitate la tel: 0213031515

Un eveniment: Radio Romania

Producator: Radio Romania Cultural
Parteneri: Teatrul Odeon, Librariile Carturesti, Enjoy TV
Sponsori: Aqua Carpatica, Dora Bloom, Asociatia Somelierilor din Romania, Perso.ro, Cotnari, Tohani Romania, Domeniile Samburesti.

Nume:

E-mail:


Mesaj:

(Comentariile trebuie sa fie de maximum 250 de caractere.)
Validare: 
(Introduceti codul pentru validare.) Reseteaza cod!
 
Autentificare
Am uitat parola / Cont nou!
Căutare
Prea multe rezultate?
Folosește căutarea avansată.
Publicitate